- Makaleler
- 4
Olabilir ama daha bir şeyler bilmeden direkt profesyonel cihazlara para yatırmaması gerekir.Hobi diye başlarsın, bir bakmışsın işin olur![]()
Olabilir ama daha bir şeyler bilmeden direkt profesyonel cihazlara para yatırmaması gerekir.Hobi diye başlarsın, bir bakmışsın işin olur![]()
Reis o kadar paran varsa bizede biraz verÖrnekti o, hobi olarak da kullanılabilir.
Çok haklısın, bu sene başında 2'ye aldığım bir müzik aleti 5 olmuş. Türkiye'de yaşamak da çok etki ediyor bu dürtülere.Ben de para harcamak istiyorum çünkü, parayı bir yere atınca sürekli değer kaybediyor, her geçen gün fakirleşiyor gibi hissediyorum. Sonumuz hayır olsun.
Kanki rahat ol. AMD 1060 gücünde APU çıkaracak. Artık oyun sorunumuz biraz daha azalacak. Muhtemelen en az 6 CPU ve 12 Threads yapısında olur.Reis o kadar paran varsa bizede biraz veryaa bizm cebimizde ekran kartı alıcak paramız yok adam fantazi diye neler aliyor vay anasını
Çok haklısın, bu sene başında 2'ye aldığım bir müzik aleti 5 olmuş. Türkiye'de yaşamak da çok etki ediyor bu dürtülere.
Yaşadığın sürece bir çok şey için geç değildir bence.Her şeye geç kalıyormuş hissi. Gerçekten psikolojik sıkıntı olmaya başladı.
Kanka hiç rahat olma 5 k dan aşa satmazlar benceKanki rahat ol. AMD 1060 gücünde APU çıkaracak. Artık oyun sorunumuz biraz daha azalacak. Muhtemelen en az 6 CPU ve 12 Threads yapısında olur.
5K çıkarsa çok iyi olur vallahi. Ben alırım direkt. Parasını hak ederKanka hiç rahat olma 5 k dan aşa satmazlar bence
Hadi ya. Nerden duydun? Ne zamanmış peki?Kanki rahat ol. AMD 1060 gücünde APU çıkaracak. Artık oyun sorunumuz biraz daha azalacak. Muhtemelen en az 6 CPU ve 12 Threads yapısında olur.
5K çıkarsa çok iyi olur vallahi. Ben alırım direkt. Parasını hak eder. Para biriktirip alırım yani. Ben de fakirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.