Para harcamak istiyorum

Umarım taşınırsın.
Ev alım işlemleri bitmek üzere, işim ve belgelerim hazır, şimdiden eşyalarımı toparlıyorum. 3 ay sonra yolculuk var.

Önceki mesajıma ekleme yapmıştım saat hobisi için, belki o tür bir şey de düşünebilirsin. Kıyafetlerinle ve günün amacına göre kombin yapmak için en ideal aksesuar bence saat. Giriş seviyesinde iyi otomatik saatler 6-7 bin civarından başlıyor, bir üstü 9-10+ oluyor, ortalama üstü modellerde bu fiyat 80-90 bin üstüne kadar gidiyor. Sana istemediğin kadar para harcatır.

Son düzenleme:
Bende bu fantezi sadece kitap konusunda var. Okuyamayacağım kadar kitap var. Aslında okumak istiyorum ama 1500 sayfalık kitabın hakkını verecek zamana sahip olduğumu düşünmeyip sonraya saklıyorum. Böyle böyle 2 dolap doldurdum.

Hobin varsa hobine para harca. Hobin yoksa hobi edin, ona para harca. Böylece kendine bir şey katarsın ve paran ismini bile bilmediğin cisimlere çarçur olmaz. Hobiye de çok zaman bulamadığım için çok sıkıldığımda kız arkadaşımla hafta sonları kısa mesafelik yerlere kaçıyoruz. Şehirden uzaklaşmanın verdiği konfor alacağım çoğu cisimden daha çok beni rahatlatıyor.

Zenginlik = zamanı satın almaktır. Keşke kendimize ayıracak daha çok zamanımız olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…