Epic Games Para iadesi 2 haftadır yapılmadı

Fikret28

Decapat
Daha fazla  
FC 25 aldım fakat para iadesi gelmedi. 19 şubat'ta oyunu aldım ve iade ettim fakat 2 haftadır para bankaya yatmadı. Gpay, banka ve Epic hesabımda gözükmüyor. Sisteme iade düşülmüş. Ne yapmam lazım?

FC 25 aldım fakat para iadesi gelmedi. 19 şubat'ta oyunu aldım ve iade ettim fakat 2 haftadır para bankaya yatmadı. Gpay, banka ve Epic hesabımda gözükmüyor. Sisteme iade düşülmüş. Ne yapmam lazım?
Epic games karta para iadesi yapmıyor hocam. bir ürün sepetinize ekleyin ve satın almaya çalışın orda sizin epic games'teki paranız yazıyor, oyun alınca size epic gamesin kampanyasına göre iade edilen paralarda orada. zamanında karta para iadesinin yolunu bulmuştum ama meşakatli bir işti diye hatırlıyorum. Destek ile iletşime geçin size daha fazla yardımcı olurlar.

Bankayla alakalı bu epicle alakalı değil. Bankanızın müşteri temsilcisine ulaşın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı