Para iadesi yapılan hatalı satıştan dava açılabilir mi?

xalwen

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, geçen günlerde Rus sitesinden aldığım Valorant hesabını bir sitede satışa koydum ve bir arkadaşa sattık. Sonrasında ise kendisi bana yarım saat içinde "Hayırdır, hesabın e-postası değişmiş" diye mesaj attı. Ben de para iadesini yaptım, sonrasında seninle başka yerlerde görüşeceğiz vs. gibi cümleler kurdu. Buradan bana bir dava açabilir mi?

1640585978716.png

1640585997288.png

1640586033178.png

1640586092360.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Satış yaptığın site muhtemelen TC'ni falan almıştır senin ama kullandığın site kolay kolay paylaşmaz diğer kullanıcılarla senin kişisel bilgilerini. Böyle şeyler çok uğraştırır kimse bu zahmete girmek istemez. O yüzden sanmıyorum bir şey yapacağını. Sana dava açmak için bile önce bi avukat bulup bu siteyle uğraşacak ki senin bilgilerine ulaşsın. Bu da masraf demek, vakit kaybı demek.

Satış yaptığın site muhtemelen T.C.'ni falan almıştır senin ama kullandığın site kolay kolay paylaşmaz diğer kullanıcılarla senin kişisel bilgilerini. Böyle şeyler çok uğraştırır kimse bu zahmete girmek istemez. O yüzden sanmıyorum bir şey yapacağını. Sana dava açmak için bile önce bir avukat bulup bu siteyle uğraşacak ki senin bilgilerine ulaşsın. Bu da masraf demek vakit kaybı demek.

Hocam destekle iletişime geçtim zaten. Kullanıcılara kişisel bilgiler verilmiyor, işlem başlatılırsa ilgili kuruma iletiliyor ve bu durumda işlem başlatamaz dendi fakat ben yine de tereddütteyim.

Engelle geç. Para iadesi bile yapmaman lazımdı. Aklınca bir süre sonra şu kadar para ver anlaşalım diyecek. Hem hesabını hem paranı almaya çalışacak.

Merhabalar, geçen günlerde Rus sitesinden aldığım Valorant hesabını bir sitede satışa koydum ve bir arkadaşa sattık. Sonrasında ise kendisi bana yarım saat içinde "hayırdır, hesabın e-postası değişmiş" diye mesaj attı. Ben de para iadesini yaptım, sonrasında seninle başka yerlerde görüşeceğiz vs. gibi cümleler kurdu. Buradan bana bir dava açabilir mi?

Eki Görüntüle 1253132

Eki Görüntüle 1253133

Eki Görüntüle 1253134

Eki Görüntüle 1253135

1.si hesap satışı yasak nereye dava açıyor :D 2.si açsa bile parası iade edilmiş böyle tiplerden hiç haz etmiyorum keşke para iadesi de yapmasaydın.

Dostum bu arada ticket at hesabını da geri al. Zaten para iadesi yapmışsın. Yasal olmayan bir şey üzerinde hiç bir hak iddia edemez. Adam bence olayı bilerek uzatıyor ki ticket atıp geri almayasın hem hesap hem para onda kalsın. Senin hesabı unutmanı sağlamak istiyor.

Dostum bu arada ticket at hesabını da geri al. Zaten para iadesi yapmışsın. Yasal olmayan bir şey üzerinde hiçbir hak iddia edemez.

Hocam zaten hesap e-postasız 2-3 skinli ucuz bir rus hesabı. Benim main hesabım şu an katlar o hesabı, sadece mahkemeye kadar gidebilir mi diye sormak istemiştim. Teşekkür ederim.

Hocam zaten hesap e-postasız 2-3 skinli ucuz bir rus hesabı. Benim main hesabım şu an katlar o hesabı, sadece mahkemeye kadar gidebilir mi diye sormak istemiştim. Teşekkür ederim.
Dostum satın aldığın hesabı niye satıyorsun? Sende de hata var bu durumda. Ama hiç bir şey yapamaz. Engelle geç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı