Steam Para iadesi yapılmadı

kaanxbxbx3132

Decapat
Daha fazla  
Steam'den FIFA 23 aldım. İade yapacaktım. 1 saat oynamış gözükuyordum. 15 günü de geçmedim maksimum 2 saat oynarsam para iadesi olmuyormuş. iade ettim oyunu ama para karta gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den FIFA 23 aldım. İade yapacaktım. 1 saat oynamış gözükuyordum. 15 günü de geçmedim maksimum 2 saat oynarsam para iadesi olmuyormuş. iade ettim oyunu ama para karta gelmedi.
Karta yapılan iadeler uzun sürüyor.
14 gün içinde geliyor.

Steam iade işleminizi onayladıysa 7 gün kadar sürebilir kartınıza geçmesi, genellike 1 gün içinde iade yapıyorlar.

Cüzdana iadeler yarım gün içinde olurken, karta iade 10 güne kadar sürebilir. Normal yani. Bu arada internet alışverişlerinde yaptığınız iadelerin tamamı için bu durum geçerlidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı