rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #31 oynozan dedi: Ya kaderi ölmek olan 5 tane insanın ölümüne göz yumacaksınız ya da kaderinde ölmek olmayan 1 insanın ölümüne sebep olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Ellemezdim. Kaderinde ölmek olanlar ölebilir. Sayı hiçbir şey ifade etmiyor bence.
oynozan dedi: Ya kaderi ölmek olan 5 tane insanın ölümüne göz yumacaksınız ya da kaderinde ölmek olmayan 1 insanın ölümüne sebep olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Ellemezdim. Kaderinde ölmek olanlar ölebilir. Sayı hiçbir şey ifade etmiyor bence.
gümüşhaneli Decapat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 959 Çözümler 2 Yer Morioh 27 Haziran 2021 #32 oynozan dedi: Farklı bir bakış açısı olmuş. Ama butona bastığınızda hiçbir şeyden haberi olmadan ölen insanı da göz önünde bulundurmak lazım. Tramvay bilmecesi gibi olmuş. Eki Görüntüle 1085611 Ya kaderi ölmek olan 5 tane insanın ölümüne göz yumacaksınız ya da kaderinde ölmek olmayan 1 insanın ölümüne sebep olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Tanımadığım insanlar söz konusu ve kendi çıkarımda söz konusu. Tanımadığım için günün sonunda kaderinde ölmek olan 5 kişi mi kaderi ölmek olmayan 1 kişi mi? Parayı istediğim için düğmeye basacağım ama günün sonunda 5 insanı kurtarmış olacağım. Soru "dünyada biri" değil de "tanıdığınız biri" ölecek deseydin daha doğru olurdu aslında.
oynozan dedi: Farklı bir bakış açısı olmuş. Ama butona bastığınızda hiçbir şeyden haberi olmadan ölen insanı da göz önünde bulundurmak lazım. Tramvay bilmecesi gibi olmuş. Eki Görüntüle 1085611 Ya kaderi ölmek olan 5 tane insanın ölümüne göz yumacaksınız ya da kaderinde ölmek olmayan 1 insanın ölümüne sebep olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Tanımadığım insanlar söz konusu ve kendi çıkarımda söz konusu. Tanımadığım için günün sonunda kaderinde ölmek olan 5 kişi mi kaderi ölmek olmayan 1 kişi mi? Parayı istediğim için düğmeye basacağım ama günün sonunda 5 insanı kurtarmış olacağım. Soru "dünyada biri" değil de "tanıdığınız biri" ölecek deseydin daha doğru olurdu aslında.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 27 Haziran 2021 #33 Olmazdım.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2021 #34 100$'a okeyim, birkaç bin kez basarım düğmeye.
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 953 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 27 Haziran 2021 #35 oynozan dedi: Önünüzde bir buton olacak, her bastığınızda 100000$ kazanacaksınız ama dünyadan rastgele biri anında ölecek. Basar mıydınız? Genişletmek için tıkla... Kendim öldürüp organlarını satarım.
oynozan dedi: Önünüzde bir buton olacak, her bastığınızda 100000$ kazanacaksınız ama dünyadan rastgele biri anında ölecek. Basar mıydınız? Genişletmek için tıkla... Kendim öldürüp organlarını satarım.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.014 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2021 #36 gümüşhaneli dedi: Soru "dünyada biri" değil de "tanıdığınız biri" ölecek deseydin daha doğru olurdu aslında. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa kimse basmazdı bence.
gümüşhaneli dedi: Soru "dünyada biri" değil de "tanıdığınız biri" ölecek deseydin daha doğru olurdu aslında. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa kimse basmazdı bence.
Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 27 Haziran 2021 #37 maynıng yapan adam dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir şans var ki butona bastığım an ben ölürüm.
maynıng yapan adam dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir şans var ki butona bastığım an ben ölürüm.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.243 Makaleler 3 Çözümler 13 27 Haziran 2021 #38 Her ne kadar basmak istesem de basmam. Birde Ahireti var bunun. Ahiret dedim diye inancıma saygı duymayanlar saldırmasın, ben kendi inancım doğrultusunda yorumumu yaptım.
Her ne kadar basmak istesem de basmam. Birde Ahireti var bunun. Ahiret dedim diye inancıma saygı duymayanlar saldırmasın, ben kendi inancım doğrultusunda yorumumu yaptım.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 27 Haziran 2021 #39 Yani bastım desem kızgın atacaklar fakat basardım. Baktım para bitiyor basardım. Arkadaşlarımı çağırır onlara da bastırırdım.
Yani bastım desem kızgın atacaklar fakat basardım. Baktım para bitiyor basardım. Arkadaşlarımı çağırır onlara da bastırırdım.
2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 27 Haziran 2021 #40 theYagi dedi: Bu soruya evet diyenler ölecekse, evet basarım. Genişletmek için tıkla... Ya senden önce basarlarsa ve sen ölürsen?
theYagi dedi: Bu soruya evet diyenler ölecekse, evet basarım. Genişletmek için tıkla... Ya senden önce basarlarsa ve sen ölürsen?