Para ile Saadet/ Huzur olur mu?

Param varken huzurumu sağlayabilirim. Ama çevremdekiler zengin olduğumu bilmeyecek. Param için benimle olmayacaklar. Bu dengeyi sağlarsam huzuru yakalayabilirim.
Tabi tabi, bende yedim.
Zenginsin ama kimse görmesin diye gidip ferrari tarzı arabalar bv. anlayacaksın.
Ha yanlızca kuru para ile mutlu olurum diyorsan, vakti zamanında "Zaman gazetesine abone olmustum hiç okumadan da bodrum katina atardım, halen de duruyorlar, isterseniz kesip kesip size yollayabilirim.

Kızılderililerin çok sevdiğim bir atasözü vardır: ''Son ağaç kesildiğinde, son nehir kuruduğunda, son balık öldüğünde. beyaz adam; paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.'' şeklinde, bu da paranın her zaman bir ''amaç''tan çok ''araç''olarak kalacağını hatırlatıyor. Bana kalırsa hiçbir zaman para huzur ve saadeti elde edemez.

Tabiki huzurlu olunur. Bana bomboş surround ses sistemi için uygun oda, 20000 tl'lik bir bilgisayar ve içi dopdolu bir mini buzluk ver o odada sonsuza kadar yaşarım.

Parayla X99 DDR4 sistem toplarsın, ama halı saha yapacak arkadaş satın alamazsın

Ver parayı bana, 10 farklı takım çıkarayım sana halı saha için.

Hedeflerini çok yüksek tutmadıktan sonra para evet huzurdur. Çok yüksek tutarsan yine paran yetmez çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…