2 yıl sonra çıkıyor hocam merak etmeyin iyiyim.Geçmiş olsun, umarım iyi olursunuz.![]()
2 yıl sonra çıkıyor hocam merak etmeyin iyiyim.Geçmiş olsun, umarım iyi olursunuz.![]()
Kunduracı göğüsüydü adı galiba. Geçmiş olsun.2 yıl sonra çıkıyor hocam merak etmeyin iyiyim.
Sağlık olmadan tat alınmaz. Örneğin bacağınız yok araba almak istiyorsunuz. Nasıl keyif alacaksınız? Takılan robot bacak falan vardı galiba. Onlar normal sağlınız kadar keyif verir mi? Vermez. O yüzden başta sağlık gelir. Para bir şekilde kazanılır. Mutlu, sağlıklı olmadıktan sonra Milyoner olsan ne yazar.Millet para mı aşk mı diye soruyor o kolay, tabii ki para...
Peki ya para mı, sağlık mı?
Evet hocam halk arasında öyle biliniyor. Sağolun dilekleriniz için.Kunduracı göğüsüydü adı galiba. Geçmiş olsun.
Sağlık olmadan tat alınmaz. Örneğin bacağınız yok araba almak istiyorsunuz. Nasıl keyif alacaksınız? Takılan robot bacak falan vardı galiba. Onlar normal sağlınız kadar keyif verir mi? Vermez. O yüzden başta sağlık gelir. Para bir şekilde kazanılır. Mutlu, sağlıklı olmadıktan sonra Milyoner olsan ne yazar.
Kesinlikle hak veriyorum bu arada, bir grip bile olsanız hayattan soğutuyor küçük bir boğaz ağrısı, azıcık burun akıntısı.Sağlık olmadan hiçbir şeyin kıymeti olmaz.
Ama parasızlık da hayattan soğutuyor.bir grip bile olsanız hayattan soğutuyor.
Nefes alırken zorlanıyor musunuz, rahatsız oluyor musunuz? Merak ettiğim için sordum.Evet hocam halk arasında öyle biliniyor. Sağolun dilekleriniz için.
Yok hocam, aretmi var o zorluyor sadece biraz.Nefes alırken zorlanıyor musunuz, rahatsız oluyor musunuz? Merak ettiğim için sordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.