Eskisinden daha iyi olabilir. İnsanlar ileride daha iyi oldukları için kendi bacaklarını kollarını kestirip yapay olanları takacaktır diye düşünüyorum. Yapılan araştırmalar ve tıp ile insan ömrü sadece 100 senede 2 katına çıktı. Paranın gücü denilebilir.Bana kopan bacağın eski formunu getirebilir misin peki? Protez ile olmaz, eskisi gibi olabilecek misin?
Dünyalar kadar param olsa bile o iğrenç ağrılar olduğu zaman hayattan nasıl zevk alacağım, kesinlikle sağlık.
Hocam çok sağlıklısınız ama beş kuruşunuz yok bu sefer nasıl zevk alacaksınızDünyalar kadar param olsa bile o iğrenç ağrılar olduğu zaman hayattan nasıl zevk alacağım, kesinlikle sağlık.
Ormandan meyve toplar, mağarada kalır ama en azından hastalık çekmem. Şaka tabii para çok işe yarasa bile sağlık kadar önemli değil, gene hayatımızı sürdürecek kadar kazansak yeter.Hocam çok sağlıklısınız ama beş kuruşunuz yok bu sefer nasıl zevk alacaksınız
Gerçekten çok param varsa kendime tedavi de geliştirtebilirim. "Fakir yaşayacağıma zengin öleyim." felsefesini benimserdim.
O tıpla değil evren ile ilgilendi.Örnek olarak Stephen William Hawking, bilim adamı olmasına rağmen neden kendi vücudu için bir çözüm bulamadı?
Gene birçok kişiden iyi yaşardım. O durumdaysam hiçbir şey bilmyor olurdum ki sıkılmak gibi öğrenilen kavramlardan bir haber olurdum.Elin ayağın yoksa, kulağun yoksa hadi gözlerin görsünyine zengin yaşayıp zengin mi öleceğini düşünüyorsun. En büyük zenginlik sağlıktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.