Para mutluluk getirir mi?

Spooderman

Hectopat
Katılım
10 Aralık 2020
Mesajlar
1.280
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Pazartesiye İngilizce ödevim var. Konusu "money bring happiness". Yazacak bir şey bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
 
Bunun cevabı çok değişken. Parası olup mutlu olmayan getirmeyeceğini söyleyecektir, ama parası olmayıp mutlu olmayan ise getirebileceğini söyleyecektir. Aynı şey parası olup mutlu olan ve parası olmayıp mutlu olan için de geçerli. Biri getireceğini, diğeri ise getirmeyeceğini, parasız da mutlu olunabileceğini söyleyecektir.

Kısacası birçok kişi için göreceli bir kavram. Ama şu an içinde bulunduğumuz durum için muhtemelen herkes için getirebileceğini düşünüyorum. Çünkü insanın canının isteyeceği, en basitinden temel ihtiyaçlar bile paraya dayalı ve ülkemizdeki ürünler her geçen gün daha pahalı oluyor.
 
Paran olursa i9 işlemcili RTX 3080 ekran kartlı bilgisayar alırsın üstüne gigabit hızında internet bağlatırsın İstanbul boğazına karşı villanda tüm bilgisayar oyunlarını oynarsın. Liseliysen okula gitmezsin sabah akşam yemek yiyip uyursun. Bunlar mutluluk vermezse 10 tane psikolog tutup parası neyse hergün 12 saat terapi alıp kendini her marka antidepresan ilaçla mutlu etmeyi başarırsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı