Steam Para nasıl çekilir?

Crowzz1903

Centipat
Arkadaşlar Steam'den skin al sat başlamak istedim, biraz da param vardı maksat biraz para kazanayım dedim 2 bin liram vardı, 50 dolara ürün aldım 70'e satıyorum, sorum şu 70 dolara sattığımda Steam'den parayı nasıl çekeceğim? ByNoGame'den satarsam 200-300 TL kar elde edeceğim, Steam'den satarsam 650-750 lira kar elde edeceğim. Steam'den en fazla kar ile çekmek istiyorum nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'dan para çekmek diye bahsettiğiniz şey Steam bakiyenizi kartınıza vs. çekmek ise maalesef yapamazsınız.

Arkadaşlar Steam'den skin al sat başlamak istedim, biraz da param vardı maksat biraz para kazanayım dedim 2 bin liram vardı, 50 dolara ürün aldım 70'e satıyorum, sorum şu 70 dolara sattığımda Steam'den parayı nasıl çekeceğim? ByNoGame'den satarsam 200-300 TL kar elde edeceğim, Steam'den satarsam 650-750 lira kar elde edeceğim. Steam'den en fazla kar ile çekmek istiyorum nasıl yapabilirim?
İndirimli oyun satabilirsiniz. Atıyorum 1000TL'ye olan oyunu 900TL'ye başkalarına "hediye yoluyla" ibanınıza para atmalarını sağlayabilirsiniz. En bilindik yolu bu.

Steam'dan para çekmek diye bahsettiğiniz şey Steam bakiyenizi kartınıza vs. çekmek ise maalesef yapamazsınız.

Bir de hocam 7gün pazar bekletmesi var guard kullandığım halde bekletiyor.

Steam'den paranızı nakite çevirmek belli bir komisyon karşılığında ByNoGame gibi sitelere skin vesaire satmanız lazım ya da belli bir miktar indirim ile birine oyun hediye edip para alacaksınız.

Biraz daha mantıklı geldi evet ByNoGame çok para kesiyor.

Bir de hocam 7gün pazar bekletmesi var guard kullandığım halde bekletiyor.
Güvenlik amaçlı o, belli miktarların üstüne çıkınca o tarz güvenlikler çıkıyor. Yapacak birşey yok.

Bende bir ara çok ticaretini yapıyordum belli başlı satış siteleri var (İtemsatış, GameSatış) kendi mağzanızı kurup satabilirsiniz komisyonları da bayağı az alırlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı