skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 9 Mart 2021 #21 İşe girerek.
Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #22 Çalıkuşu dedi: Azimle s.çan duvarı delermiş. Yemeyin/içmeyin kumbaraya atın. Hem kilo vermek isteyip veremiyorsanız böylece bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Kilo sorunum yok çok şükür.
Çalıkuşu dedi: Azimle s.çan duvarı delermiş. Yemeyin/içmeyin kumbaraya atın. Hem kilo vermek isteyip veremiyorsanız böylece bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Kilo sorunum yok çok şükür.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.839 Makaleler 8 Çözümler 249 Yer İstanbul 9 Mart 2021 #23 Aldığın her parayı kumbaraya atmalısın. Benim dev kumbaram vardı. Yol parası hariç bütün paramı kumbaraya atarak 1 yılda 3500 lira biriktirmiştim. 2 yıl önce mi neydi.
Aldığın her parayı kumbaraya atmalısın. Benim dev kumbaram vardı. Yol parası hariç bütün paramı kumbaraya atarak 1 yılda 3500 lira biriktirmiştim. 2 yıl önce mi neydi.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.928 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2021 #24 DarkWarrior dedi: Hocam iş birazda para olayında bitiyor sadece sabırla olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam elime geçen her kuruşu biriktirdiğim için parasal durum hızlı arttı. Durumum iyi olsa para biriktirmezdim zaten .
DarkWarrior dedi: Hocam iş birazda para olayında bitiyor sadece sabırla olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam elime geçen her kuruşu biriktirdiğim için parasal durum hızlı arttı. Durumum iyi olsa para biriktirmezdim zaten .