SwiftyUnknowN
Hectopat
Kart bilgilerimi vs. dogru vermeme ragmen surekli hata veriyor ve internette cuzdan kodlari firlamis. Durumda acaba Steam dolara gececegi icin mi para yatiramiyorum?
Ben yatırabiliyorum. Sayfayı yenileyip dene veya kartın yurtdışı ve internet alışverişine açık olduğuna bak.Kart bilgilerimi vs. dogru vermeme ragmen surekli hata veriyor ve internette cuzdan kodlari firlamis. Durumda acaba Steam dolara gececegi icin mi para yatiramiyorum?
Doğru kart türünü seçtiğinize emin misiniz?
Ben yatırabiliyorum. Sayfayı yenileyip dene veya kartın yurt dışı ve internet alışverişine açık olduğuna bak.
Şimdi uygulamaya giremedim fakat biraz kurcalarsanız bulursunuz. İninal daha fazla kesebilir steam bakiye yatırmada daha düşük miktar yatırın.ininal Kart'im var Visa olarak sectim karti.
İninalin uygulamasindan nasıl yapacagim.
Şimdi uygulamaya giremedim fakat biraz kurcalarsanız bulursunuz. İninal daha fazla kesebilir Steam bakiye yatırmada daha düşük miktar yatırın.
Kart bilgilerindeki adreste problem olursa hata verebiliyor bazen. Ben ekstredeki adresi vererek düzeltmiştim önceden. Deneyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.