Para yatırmak için CS:GO vs Valorant

H_Y_D_R_A

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
Kafam bugün bayağı bu konu ile karıştı. Valorant'ı arkadaşlarım oynadığı için oynayıp parayı da Valorant'a yatırmak istiyorum Valorant'ı severek de oynuyorum. Ama bu sefer de yazın çıkacak olan CS2 aklıma geliyor ve CS:GO'ya para yatırmak istiyorum. Sebebi eğer desenden vs. sıkılırsam satıp başka skinler alabilirim, şimdiden bıçak alırsam CS2'de fiyatı artacak hem yatırım gibi bir şey olur, hem de CS'de skinim olur. Ama oynayacak kişi olmazsa bu sefer de bir süre sonra yine CS'den sıkılırıp tekrardan Valorant geçerim gibi geliyor. Çünkü yabancı bir insanla oynaması bir hayli zor Türk birisi ile ile kıyasla. Bayağı kararsız kaldım sizce ne yapmam lazım?

Valorant'ın kitlesi oldukça kanser ve bir süre sonra para yatırdığınız için pişman olabilme ihtimaliniz de var fakat CS skinlerinin değerlenme ihtimali de var. Değerlenme ihtimali olduğundan dolayı CS:GO'da skin almanızı tavsiye ediyorum. Valorant'tan sıkılırsanız da hesabı satmaktan başka çareniz olmaz fakat CS'deki skinleri satabilirsiniz.

Valorant'ta yeni zamlardan sonra yeni yeni envanter dizmeye başlayacaksanız işiniz zor. CS:GO'da hem yatırım yapabilirsiniz, legal şekilde satışını yapıp katlayabilirsiniz falan. (YTD)

Hangi oyunu daha çok aktif oynuyorsanız o oyuna yatırabilirsiniz ama Valorant'ta nakite çeviremessiniz skinleri hesabınızı satmanız gerekir Counter-Strike'dan yanayım.

Valorant'ta bir şey alınca sıkıldığında satıp farklı bir şey alamıyorsun o yüzden CS2 de çıkacağı için CS.GO daha mantıklı olabilir hem dediğin gibi yatırım da yapmış olursun bir taşla iki kuş.

Kafam bugün bayağı bu konu ile karıştı. Valorant'ı arkadaşlarım oynadığı için oynayıp parayı da Valorant'a yatırmak istiyorum Valorant'ı severek de oynuyorum. Ama bu sefer de yazın çıkacak olan CS2 aklıma geliyor ve CS:GO'ya para yatırmak istiyorum. Sebebi eğer desenden vs. sıkılırsam satıp başka skinler alabilirim, şimdiden bıçak alırsam CS2'de fiyatı artacak hem yatırım gibi bir şey olur, hem de CS'de skinim olur. Ama oynayacak kişi olmazsa bu sefer de bir süre sonra yine CS'den sıkılırıp tekrardan Valorant geçerim gibi geliyor. Çünkü yabancı bir insanla oynaması bir hayli zor Türk birisi ile ile kıyasla. Bayağı kararsız kaldım sizce ne yapmam lazım?

Oyunu seviyorsan net CS.

Hocam bence para yatırmayın valoranta. Arkadaşlarımın hesaplarında çoğu skini denedim. Ama cidden belli bir saatten sonra acayip sıkıyolar. Bence seçkin alıp cs oynayabilirsiniz. Hem yatırım gibi bir şey yaparsınız hem de oyun almak istediğiniz zaman cs oynayıp oyun alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı