Valorant'a para yatırmak neden mantıksız?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 813
Sadece kozmetik olduğu için. Ayrıca gereksiz pahalı.

Ben sadece begendigim bir sezonda Battle Pass mi neydi (biraz oldu oynamayali) almistim ve cok da pahali değildi açıkçası. Ben pişman olmadim açıkçası bir lahmacun parasiydi ama sonra gidip de 1200 TL'ye de bundle almadim. Eger duzenli oynuyorsaniz ve default skinler siktiysa Battle Pass alinabilir. Ama gidip de oyuna binlerce lira yatirmayin yani, o kadari da kerizlik.

Ben sadece begendigim bir sezonda Battle Pass mi neydi (biraz oldu oynamayali) almistim ve cok da pahali değildi açıkçası. Ben pişman olmadim açıkçası bir lahmacun parasiydi ama sonra gidip de 1200 TL'ye de bundle almadim. Eger duzenli oynuyorsaniz ve default skinler siktiysa Battle Pass alinabilir. Ama gidip de oyuna binlerce lira yatirmayin yani, o kadari da kerizlik.
Sırf hesap dizmek için alan görmüştüm. Kumar oynayanlar daha da kerizdir herhalde.

İki piksel için, kaliteli oyunlara verilecek paraya değmez. Csde en azından bu skinleri yeri geldiğinde satıp kurtulabiliyoruz, ama valorantda böyle bir mantık yok.

Dostum, şimdi parayı bassan alsan skinleri hesabı doldursan 5-6 ay sonra sıkılacaksın yeni skin alacaksın bu 1. şimdi diyelim acil paraya ihtiyacın var, birinin hastane masraflarıdır borç vb. paran nerede? Yok, Counter-Strike'a yatırsaydın satıp ihtiyacını karşılayabilirsin. E tamam bir oyuna para yatırmak istiyorsun, git o parayı kozmetiğe değil, oyunun kendisine ver. Veya Counter-Strike gibi skinlerin gerçek hayatta bir değeri olduğu oyunlara yatır. (not: Oyuna para yatıracağına git lahmacun falan ye.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı