Para yatırmak için CS:GO vs Valorant

Oyunu seviyorsan net CS.

CS'yi seviyorum fakat dediğim gibi arkadaşlarımda hiç CS oynayan yok.

CS:GO varken Valorant'a para verilmez. Ki Valorant'ta bir kazancınız olmuyor.

Büyük ihtimal CS de bıçak alacağım gibi duruyor fakat hiç CS oynayan arkadaşım yok ak koyun gibiyim aralarında.

Dediğin gibi yapacağım galiba Valorant'ta hesap alacaktım fakat CS de bir bıçak alıp yoluma devam etmem daha mantıklı gibi.

CS oynarak bile para kazanıyorsun kasadır vs. ama senin tercihin. Arkadaşların çoğunluk neredeyse veya hangisinden daha çok eğleniyorsan ona yatır.

CS'yi daha çok seviyorum ama kimse oynamıyor CS'yi o yüzden kararsızım.

Valorant'ta yeni zamlardan sonra yeni yeni envanter dizmeye başlayacaksanız işiniz zor. CS:GO'da hem yatırım yapabilirsiniz, legal şekilde satışını yapıp katlayabilirsiniz falan. (ytd)

Valorant'ta hesap alacaktım fakat galiba CS de bıçak alıp yoluma devam edeceğim.

Mantıklı galiba CS'ye yatıracağım.

CS de seçkinim var sadece arkadaşlarım Valorant oynadığı için biraz kararsızdım CS e bıçak alıp yoluma devam edeceğim.

Son düzenleme:
@H_Y_D_R_A Valorant'ta hesap satın almayın. Satıcının hesabı geri çekme ihtimali var, durduk yere uğraşmayın.

Konudan biraz bağımsız ama hayatta arkadaşlarıma bağlı kalmak bana sadece zarar getirdi gerektiğinde ben gidiyorum veya bu bana ters kardeşim gelen gelsin diyebilmek çok önemli zaten çok şey değişiyor o andan sonra.
Bu arada mesajınızın tam bir giriş gelişme sonuç şeklinde ilerlemesine bayıldım

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar kararımı verdim ve doğru olduğunuda düşünüyorum. CS:GO'ya yatıracağım. Tektardan tüm konuya cevap yazanlara teşekkürler.

Cs 2 çıkınca arkadaşların muhtemelen Valorantı bırakıp Cs'ye döner.

Teşekkür ederim .dediğiniz gibi gelen gelsin gelmeyen gelmesin ben neyi oynamaktan zevk alıyorsam onu oynamaya devam edeceğim. Eğer CS oynuyorsanız sizinlede oynamak isterim saygılar.

Aklında bir bıçak var mı merak ettim şimdi @H_Y_D_R_A

Ursus alabirim hem incelemesi güzel hem de bıçağı eline alırken arada havaya atıyor. Fiyatına göre göze hoş gelen bir bıçak.

CS 2 çıkınca arkadaşların muhtemelen Valorant'ı bırakıp CS'ye döner.

Büyük ihtimalle öyle yaparlar gibi arada geçsekmi diye tartışıyorlar fakat Valorant'a o kadar para yatdıkları akıllarına geliyor ve vazgeçiyorlar.

@H_Y_D_R_A Valorant'ta hesap satın almayın. Satıcının hesabı geri çekme ihtimali var, durduk yere uğraşmayın.

Zaten normalde almam arkadaşın abisi satıyor tanıdık olduğu için düşünmüştüm. Yabancıdan alınmaz hesap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…