H_Y_D_R_A
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
Oyunu seviyorsan net CS.
CS'yi seviyorum fakat dediğim gibi arkadaşlarımda hiç CS oynayan yok.
CS:GO varken Valorant'a para verilmez. Ki Valorant'ta bir kazancınız olmuyor.
Büyük ihtimal CS de bıçak alacağım gibi duruyor fakat hiç CS oynayan arkadaşım yok ak koyun gibiyim aralarında.
Valorant'ın kitlesi oldukça kanser ve bir süre sonra para yatırdığınız için pişman olabilme ihtimaliniz de var fakat CS skinlerinin değerlenme ihtimali de var. Değerlenme ihtimali olduğundan dolayı CS:GO'da skin almanızı tavsiye ediyorum. Valorant'tan sıkılırsanız da hesabı satmaktan başka çareniz olmaz fakat CS'deki skinleri satabilirsiniz.
Dediğin gibi yapacağım galiba Valorant'ta hesap alacaktım fakat CS de bir bıçak alıp yoluma devam etmem daha mantıklı gibi.
CS oynarak bile para kazanıyorsun kasadır vs. ama senin tercihin. Arkadaşların çoğunluk neredeyse veya hangisinden daha çok eğleniyorsan ona yatır.
CS'yi daha çok seviyorum ama kimse oynamıyor CS'yi o yüzden kararsızım.
Valorant'ta yeni zamlardan sonra yeni yeni envanter dizmeye başlayacaksanız işiniz zor. CS:GO'da hem yatırım yapabilirsiniz, legal şekilde satışını yapıp katlayabilirsiniz falan. (ytd)
Valorant'ta hesap alacaktım fakat galiba CS de bıçak alıp yoluma devam edeceğim.
Valorant'ta bir şey alınca sıkıldığında satıp farklı bir şey alamıyorsun o yüzden CS2 de çıkacağı için CS. GO daha mantıklı olabilir hem dediğin gibi yatırım da yapmış olursun bir taşla iki kuş.
Mantıklı galiba CS'ye yatıracağım.
Hocam bence para yatırmayın Valorant'a. Arkadaşlarımın hesaplarında çoğu skini denedim. Ama cidden belli bir saatten sonra acayip sıkıyolar. Bence seçkin alıp CS oynayabilirsiniz. Hem yatırım gibi bir şey yaparsınız hem de oyun almak istediğiniz zaman CS oynayıp oyun alabilirsiniz.
CS de seçkinim var sadece arkadaşlarım Valorant oynadığı için biraz kararsızdım CS e bıçak alıp yoluma devam edeceğim.
Son düzenleme: