Hayır, sakın öyle bi hata yapma sürekli soruları gör. Son ay çözücem diyip bir kere çözme sakın. Mesela fen mi çalışıyosun bak çalıştığın konudan hangi senede hangi soru çıkmış. Her 2 ayda bir bir kere çöz. Baktın çalışmaktan çok mu sıkıldın git youtubeden başka başka hocalardan çıkmış soru çözümü izle. Zartiri zurt yayını soru bankasındaki soruları çözmekten kat kat daha yararlı oluyor. Sen bir faydası yokmuş gibi görebilirsin böyle yapmanın ama özellikle türkçede deli gibi alışıyorsun sorulara.
Baktın yapamadığın bir soru tipinden son 5 yılda hiç çıkmamış salla geç soruyu. Ben fende öyle yaptım bu sene ve çok ekmeğini yedim sınavda. Sınavda türkçede batırdım ama fende çok zaman kazandım 7dk da çözdüm feni ve fulledim. Alışıyosun sorulara göre göre.
Örn: Ben tyt biyolojide kanla ilgili soy ağacını yapamıyodum baktım son 5 yılda çıkmamış çöpe attım o soruları. Özellikle matematikte saçma saçma sorular var. Gidip okulda öğrencileri süperstar31 denemesine sokuyolar boş boş sorular çıkıyor sonra öğrenci depresyona giriyo niye yapamıyorum diye. İşte o yüzden çıkmış soruları filtre olarak kullan onlar nimet. Bence son ay çözerim diyip böyle bi nimeti köşeye atma.