Paragraf kampı için video önerisi

Mubby

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500,Sapphire RX 6600,16 GB DDR4 3200MHZ RAM,A520M K V2,1 TB MLD M300 SSD
11. sınıfım ve hangi paragraf kampını izlemem daha mantıklı olur? Diğeri bir tık daha uzun izlemeye değer mi?

Hız yayınlarının Türkçe denemeleri güzel oluyordu, sınav senemde sözel derslerden hiç video izleme gereksinimi duymamıştım. Eğer okuma hızınızın yavaş olduğunu düşünüyorsanız geceleri kitap okumanızı öneririm. Konunuzla pek alakalı değil ama belki işinize yarar diye tavsiye vermek istedim, iyi çalışmalar.

Hız yayınlarının Türkçe denemeleri güzel oluyordu, sınav senemde sözel derslerden hiç video izleme gereksinimi duymamıştım. Eğer okuma hızınızın yavaş olduğunu düşünüyorsanız geceleri kitap okumanızı öneririm. Konunuzla pek alakalı değil ama belki işinize yarar diye tavsiye vermek istedim, iyi çalışmalar.
Hocam, tarihi coğrafyayı izlemesi lazım bence.

Tarihte zaten sordukları konular neredeyse temel düzey, coğrafya ise azcık bilgi istiyor.
Sınav senemde hiç sosyale çalışmadım hala daha çalışılması gereksiz geliyor çünkü YKS de bilgi yerine okuduğunu anlama soruyorlar aralara da birkaç tane bilgi sorusu yerleştiriyorlar. Çok da önemseniyorsa coğrafya çalışılabilir.

Ekleme: TYT için durum böyle AYT nasıl oluyor bilmiyorum.

Sınav senemde hiç sosyale çalışmadım hala daha çalışılması gereksiz geliyor çünkü YKS de bilgi yerine okuduğunu anlama soruyorlar aralara da birkaç tane bilgi sorusu yerleştiriyorlar. Çok da önemseniyorsa coğrafya çalışılabilir.

Ekleme: TYT için durum böyle AYT nasıl oluyor bilmiyorum.
Üniversite 3. sınıfım (1 sene hazırlık var, mezuna kalmadım) 8. sınıftan beri ne coğrafyaya çalıştım ne de tarihe, millete söyleyince komik geliyor ama tarihte 90dan aşağı notum yoktu. AYT için ise çalışmaktan ziyade özel ilgi lazım. Sözel 13k gelmişti :D

Toprak yayınları mı çözüyorsunuz?

Katılmıyorum hocam, gayet sağlam tarih ve coğrafya soruları var.
Hiç tarih ve coğrafya ek kaynağı almamıştım hocam sınav senemde.

Üniversite 3. sınıfım (1 sene hazırlık var, mezuna kalmadım) 8. sınıftan beri ne coğrafyaya çalıştım ne de tarihe, millete söyleyince komik geliyor ama tarihte 90dan aşağı notum yoktu. AYT için ise çalışmaktan ziyade özel ilgi lazım. Sözel 13k gelmişti :D

Hiç tarih ve coğrafya ek kaynağı almamıştım hocam sınav senemde.
Hocam bende tekte girdim üniversite 1. sınıfım sayısal olduğum için kitap yüzü açmadım sosyalden. Zaten TYT sosyal paragraf gibi okuduğunu anlıyorsan net çıkarabiliyorsun çok üst düzey bi beklentiniz yoksa TYT için çalışmaya gerek yok bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı