Limit yayınları piyasadaki en zor kitap hocam.
ÜçDörtBeş yayınları Sıfır Risk paragraf kitabına bakın hocam, ben kendim çözüyorum hücreli ve süre odaklı ilk paragraf kitabı diye geçiyor kendisi soruları orta ve üst düzey ve ÖSYM destekli bir kitap memnun kalacaksınız.Lise son sınıfım 3D paragraf aldım çok kolay çözüyorum ve kitabın içeriği çok düz. Paragrafın ritmi ve IQ paragraf öneriyorlar bunlar güzel mi yoksa başka önerebileceğiniz kitaplar var mı?
Karışık paragraflardan ibaret hocam. Anlamayabiliyorsunuz paragrafları. Anlatımı var mı hatırlamıyorum tam olarak.Arkadaşımda paragrafın ritmi var içeriği hoşuma gitti. Testlere dk vererek çözdürüyor ve anlatımıda var. Limit'in içeriği hakkında bilgi verebilir misiniz?
Lise son sınıfım 3D paragraf aldım çok kolay çözüyorum ve kitabın içeriği çok düz. Paragrafın ritmi ve IQ paragraf öneriyorlar bunlar güzel mi yoksa başka önerebileceğiniz kitaplar var mı?
Arkadaşımda paragrafın ritmi var içeriği hoşuma gitti. Testlere dk vererek çözdürüyor ve anlatımıda var. Limit'in içeriği hakkında bilgi verebilir misiniz?
345 sıfır risk paragraf kitabını bitirdim bu hafta. Bugün de limit kronometre 1 tane denemesini çözdüm. 25 soruda 21 geldi. Sorular bir tık can yakıcı belli. Ancak geliştirir. 345'te 23 civarı geliyordu.
Hayır kitaba göre ilerlemedim. İlk 800-900 küsür soruyu günde 40 soru çözerek bitirdim, 36 doğruları gördüğüm oluyordu, sonra çok gelmeye başladı 40 soru. Geriye kalan soruları günde 26 tane olacak şekilde bitirdim kitabı.Sıfır riski kaç haftada bitirdiniz hocam? Kitabın içinde 15'ten 40 güne kadar programlar vardı ona göre mi ilerlediniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.