Paragraf nereden başlanmalı?

ErxQQ

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakında problemler kampına başlamayı düşünüyorum ve problemlerde çok sıkıntı yaşıyorum problemler kampına başlamadan önce kolay seviyeden başlayıp ilerleyebileceğim bir paragraf kaynağı arıyorum acaba daha önce hiç paragraf çözmemiş birisi için kolay seviye olarak hangi kaynağı önerirsiniz.

Rüştü hoca ile 0'dan paragraf kampı.
Hız ve renk paragraf.
Arı yayınları paragrafın ritmi.

Açıkçası bulabildiğim kolay kaynaklar bunlar ama nereden başlayacağımı gerçekten bilmiyorum rüştü hoca 0'dan paragraf kampından ilerlemeli miyim diye düşünüyorum, çok vakit kaybettirir ama en azından daha önce paragraf çözmemiş birisi olarak sorulardaki mantığı taktikleri anlayıp hoca ile beraber çalışıp ilerletirsem daha çok gelişeceğimi düşünüyorum. Paragraf konusunda her kolay kaynağa nasıl çalışılması gerektiğine dair her öneriye açığım.

Rüştü hocayı iyidir ek olarak oxi paragrafı öneririm.

Pekala teşekkür ederim açıkçası bende rüştü hoca ile temelleri atıp kendi kitabından ödevleri vs yapıp ilerleyip ardından kolay-orta-zor kaynak diye çözmeyi düşünüyordum zaten.

Pekala teşekkür ederim açıkçası bende rüştü hoca ile temelleri atıp kendi kitabından ödevleri vs yapıp ilerleyip ardından kolay-orta-zor kaynak diye çözmeyi düşünüyordum zaten.
Paragrafın Ritmi ve Paragrafı Sevdiren Hoca'yı öneririm.

Paragrafın ritmi ve paragrafı sevdiren Hoca'yı öneririm.

Sağ olun onlara da bir PDF olarak göz gezdirip ona göre alacağım paragrafın ritmi güzel gözüküyordu YKS çıkan sorulara göre analiz yapıp sormuşlar ama bazıları o kaynağa ortalama diyor bazıları kolay diyor çözdüyseniz nasıl bir kaynak acaba? Yani daha önce paragraf çözmemiş birisine uygun mu? Amacım kolay bir kaynak çözüp ilk başta işin mantığını temellerini anlayıp kavrayıp öz güven kazanmak istiyorum.

Bende zaten o kaynağı ve devamı olan Sıfır Risk kitabını bitirdim. Sadece o ikisiyle bile TYT denemelerinde çok güzel netler çıkartabiliyorum. Benimde temelim yoktu o iki kitapla temel oluşturdum. Tabii herkes aynı değildir fakat kitaplar gayet faydalı ve güzel bence.

Pekala teşekkür ederim bakacağım ona da

Şimdi hızlıca göz attım sanırım hoca paragrafın ritmi üzerinden ilerliyor ve kamp şeklinde yapıyor açıkçası rüştü hoca ile çalışmak yerine buradan çalışabilirim zaten amacım kolay bir kaynak yanında hoca ile beraber ilerleyip hem ödevlendirme hem de konu anlatımı taktikleri vs öğrenip öğrenmek istiyordum ki gayet aradığım kanala benziyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…