ErxQQ
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar yakında problemler kampına başlamayı düşünüyorum ve problemlerde çok sıkıntı yaşıyorum problemler kampına başlamadan önce kolay seviyeden başlayıp ilerleyebileceğim bir paragraf kaynağı arıyorum acaba daha önce hiç paragraf çözmemiş birisi için kolay seviye olarak hangi kaynağı önerirsiniz.
Rüştü hoca ile 0'dan paragraf kampı.
Hız ve renk paragraf.
Arı yayınları paragrafın ritmi.
Açıkçası bulabildiğim kolay kaynaklar bunlar ama nereden başlayacağımı gerçekten bilmiyorum rüştü hoca 0'dan paragraf kampından ilerlemeli miyim diye düşünüyorum, çok vakit kaybettirir ama en azından daha önce paragraf çözmemiş birisi olarak sorulardaki mantığı taktikleri anlayıp hoca ile beraber çalışıp ilerletirsem daha çok gelişeceğimi düşünüyorum. Paragraf konusunda her kolay kaynağa nasıl çalışılması gerektiğine dair her öneriye açığım.
Rüştü hoca ile 0'dan paragraf kampı.
Hız ve renk paragraf.
Arı yayınları paragrafın ritmi.
Açıkçası bulabildiğim kolay kaynaklar bunlar ama nereden başlayacağımı gerçekten bilmiyorum rüştü hoca 0'dan paragraf kampından ilerlemeli miyim diye düşünüyorum, çok vakit kaybettirir ama en azından daha önce paragraf çözmemiş birisi olarak sorulardaki mantığı taktikleri anlayıp hoca ile beraber çalışıp ilerletirsem daha çok gelişeceğimi düşünüyorum. Paragraf konusunda her kolay kaynağa nasıl çalışılması gerektiğine dair her öneriye açığım.