Paragraf netleri çok dalgalı ilerliyor

ZesuN

Hectopat
Yer
Berlin
Bir gün çözüyorum 20 soruda 1 yanlış, ertesi gün çözüyorum bir soruda 2 yanlış, bazen full fakat 2-3 gün çözmeyeyim hemen paragrafta yanlışlarım tavan yapıyor. Bir anda 5-6 yanlışlara fırlıyor. Desem ki 2-3 gün kaçırdığımdan dolayı oluyor ama her gün düzenli çözerken bile bir anda yanlış sayım çok yükseliyor. Neredeyse 2 paragraf kitabı bitirdim fakat şunun önüne geçemedim. Bunu nasıl çözebilirim?

Bir gün çözüyorum 20 soruda 1 yanlış, ertesi gün çözüyorum bir soruda 2 yanlış, bazen full fakat 2-3 gün çözmeyeyim hemen paragrafta yanlışlarım tavan yapıyor. Bir anda 5-6 yanlışlara fırlıyor. Desem ki 2-3 gün kaçırdığımdan dolayı oluyor ama her gün düzenli çözerken bile bir anda yanlış sayım çok yükseliyor. Neredeyse 2 paragraf kitabı bitirdim fakat şunun önüne geçemedim. Bunu nasıl çözebilirim?
Gün içerisinde aldığın uyku da buna etken olabilir. Paragrafı sabahları çözdüğünü ele alırsak belki o gece 5 saat uykuyla çözüyorsun belki de 10 saat uykuyla bunu bilemeyiz. Sana tavsiyem bu tarz şeyleri önemsemeden çözmeye devam et. İnsanın her günü, her gününe uyamayabiliyor. Önemli olan istikrarını bozmaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı