Paragraf netleri neden artmıyor?

Çözdükçe artıyor ya . Ben eylül başı gibi paragrafa başladığımda 40 soruda 28-30 arası birşey yapıyordum şuan 35-36 oluyor. Tek yaptığımda hergün paragraf çözmek, kitap okumak ve yapamadığım paragraf tarzlarını daha çok çözmekti.
Kitap okumaya dün başladım bakalım hayırlısı

Herkese iyi günler. Paragraf netlerim artmıyor her gün çözmeme rağmen bir teknik falan var mıdır? Gerçekten moralimi bozuyor.

Dostum paragraf netlerini artırmanın tek yolu durmadan her gün soru çözmek. Bunun için soru çözme taktikleri içeren test kitaplarını tercih edebilirsiniz. Bakın ben 2 hafta öncesine kadar TYT denemesinde Türkçede 23 net yapmıştım. Moralimi ilk gün çok bozdu ama kısa sürede kendimi toparlayıp yukarıda önerdiğim gibi bir test kitabı aldım. Her gün disiplinli bir şekilde o kitabı çöze çöze kitabı bir haftada bitirdim. Ve o bir hafta sonucunda yeniden okulda deneme olduk ve 35 net Türkçe yaptım bu işin tek yolu sabretmek ve disiplini bozmadan çalışmak. Şu an ben de bu 35 neti 37-38'e çıkartmak için çabalıyorum.

Dostum paragraf netlerini artırmanın tek yolu durmadan her gün soru çözmek. Bunun için soru çözme taktikleri içeren test kitaplarını tercih edebilirsiniz. Bakın ben 2 hafta öncesine kadar TYT denemesinde Türkçede 23 net yapmıştım. Moralimi ilk gün çok bozdu ama kısa sürede kendimi toparlayıp yukarıda önerdiğim gibi bir test kitabı aldım. Her gün disiplinli bir şekilde o kitabı çöze çöze kitabı bir haftada bitirdim. Ve o bir hafta sonucunda yeniden okulda deneme olduk ve 35 net Türkçe yaptım bu işin tek yolu sabretmek ve disiplini bozmadan çalışmak. Şu an ben de bu 35 neti 37-38'e çıkartmak için çabalıyorum.

Test kitabı nedir bende arı yayınları 2025 paragrafın ritmi var

Herkese iyi günler. Paragraf netlerim artmıyor her gün çözmeme rağmen bir teknik falan var mıdır? Gerçekten moralimi bozuyor.

Düzenli soru çözümü ve kitap okuma. Gerçekten çok etkisi var 25 28 netten 32 kadar çıkardı beni. Şu an Goebbels büyük yalanlar okuyorum sabahları güzel oluyor.

Paragrafta günde 30 soru çözüyordum ve bu 30 sorunun hep 10-13 tanesi yanlış geliyordu ama artık 30 soruda maksimum 5 yanlış geliyor. Sana önerim belki çok klişe gelecek ama bol bol kitap veya sevdiğin bir konu hakkında her gece yatmadan makale okumak olabilir benim doğrularım böyle arttı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı