Bende bu sene sınava hazırlanıyorum. İlk deneme sınavlarımda 21 doğru 13 yanlış falan yapıyordum. Şuan 30 net üstünde geliyor. sayısalci olduğum için dil bilgisini tam anlamıyla halledemedim 4 soru boşum oluyor. Paragraf ve anlam bilgisi çözüyorum. Tavsiyem şu olur. Zor bir kaynaktan başlama ve günlük rutin halinde çözmeye çalış. Benim ilk parafraf kitabım paragrafın ritmi (arı yayınları) güzel bir kitap tavsiye ederim. Ben her gün düzenli minimum 20 soru çözerek geliştirdim.zamanla sıkıcı olmaya başlıyor ama yapacak birşey yok devamlılık önemli. Ders çalışmaya paragraf çözerek başlaman daha iyi olur. Herhangi bir dersten sonra paragraf çözmek beni yoruyor ve okuduğumu anlamıyorum o yüzden ilk olarak paragraf sonrasında diğer dersler şeklinde ilerlemen daha verimli olabilir. En az bir kaynak bitirmeden net yükselmesini bekleme bu senin moralini bozar. Sonuçta bu bir süreç ve zamana bırakmak gerek. En önemlisi ise parafraf her ne kadar okuduğunu anlama olsa da konu bilmek ve soru tipine göre yaklaşmak lazım. YouTube üzerinde Rüştü Hoca'dan parafraf video konu ve taktiklerini izlemeni tavsiye ederim. Katkısı olacaktır.