- Makaleler
- 49
Ben C diyorum. Ancak cevap anahtarı b diyor. Anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Parçada ne diyorsa o paragraf sorularında yorum katılmıyor.Affetmek insan sağlığına zarar vermez.
Parçada affetmemenin zararlı olduğu söyleniyor. C doğru cevap değil.Parçada ne diyorsa o paragraf sorularında yorum katılmıyor.
Doğru cevap bence de C.
Yorum zaten katmadım. Bana parçada affetmek zarar verir diye hangi cümlede yazdığını söyler misin? İlk kısmı söyleyeceksin, orada affetmekle ilgili konuşmuyor.Parçada ne diyorsa o paragraf sorularında yorum katılmıyor.
Doğru cevap C.
Ben C diyorum. Ancak cevap anahtarı B diyor. Anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap BBen C diyorum. Ancak cevap anahtarı B diyor. Anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Affetmek insan sağlığına zarar vermez. İkinci cumledeki tuzağa düşmüşsün anladığım kadarıyla.
Olumsuzluk kafa karışıklığına sebep oluyor, haklısın.affetmek zarar verir diye hangi cümlede yazdığını söyler misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.