Paragraf yazdırmak için yapay zeka önerisi

emre_2280

Hectopat
Daha fazla  
Ödevimi yapabilmem için belirli konular hakkında paragraf yazdırabileceğim bir yapay zeka önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Ha bir de yapay zekanın yazdığı yazıyı "UN AI" (Türkçe tabirini bulamadım.) hale getirebilecek bir araç varsa onu da önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
ChatGPT için Kanvas yayınlandı. Ayrıca siz onun görev aralığını ayarlarsanız senden benden daha iyi yazar. Bu yöntem ile çok kötü yapay zekalar bile mükemmel çalışıyor.

Bence de Chatgpt canvas'ı deneyin. Bir iki video izleyip nasıl kullanıldığına bakarsanız çok iyi sonuçlar çıkabilir.

Paragraflar için Anthropic'in Claude 3.5 modellerini öneriyorum ben şahsen. Biraz daha yaratıcılar bu konuda.

Bunun dışı matematik gibi bilgi gerektiren işler için ChatGPT 4o Mini 128k kullanabilirsiniz.

Ayrıca dediğim modellerin hepsine poe.com üzerinden de erişebilirsiniz.

İnsanların artık poe'yi bilmesi gerekiyor. Çoğu yapay zeka modeline oradan erişebilmekteyiz. Bazılarına üyelik gerekiyor ama genel olarak çoğu ücretsiz (puanlar dahilinde).

Paragraflar için Anthropic'in Claude 3.5 modellerini öneriyorum ben şahsen. Biraz daha yaratıcılar bu konuda.

Bunun dışı matematik gibi bilgi gerektiren işler için ChatGPT 4o Mini 128k kullanabilirsiniz.

Ayrıca dediğim modellerin hepsine poe.com üzerinden de erişebilirsiniz.

İnsanların artık poe'yi bilmesi gerekiyor. Çoğu yapay zeka modeline oradan erişebilmekteyiz. Bazılarına üyelik gerekiyor ama genel olarak çoğu ücretsiz (puanlar dahilinde).
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı