Paragrafa dayalı kitap almaya gerek var mı?

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kesinlikle var. Hız ve Renk, paragrafın Ritmi veya Sıfır Risk paragraf kitaplarını inceleyin. Hoşunuza gideni alıp düzenli çözün. Belli bir süreden sonra denemelere geçersiniz.

Bilgi Sarmal paragraf çok işime yaramıştı sonra paragraf denemeleri çözüp dil bilgisini ayrıca halledip TYT Türkçe denemesi çözersin.

Türkçe test kitabı almak istiyorum. Daha önce hiç Türkçe çalışmadım, sadece TYT 2024 Türkçe testini çözdüm ve 24 net yaptım. Şimdi masa ile birlikte bir kitap siparişi vereceğim. Bu yüzden sizden net bir öneri istiyorum: Hangi Türkçe test kitabını kesinlikle almalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Türkçe test kitabı almak istiyorum. Daha önce hiç Türkçe çalışmadım, sadece TYT 2024 Türkçe testini çözdüm ve 24 net yaptım. Şimdi masa ile birlikte bir kitap siparişi vereceğim. Bu yüzden sizden net bir öneri istiyorum: Hangi Türkçe test kitabını kesinlikle almalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Bir dil bilgisi soru bankası, bir de dediğimi al.

Bilgi Sarmal TYT Türkçe iyidir. Hem dil, hem de anlam bilgisi ÖSYM ayarında.

Bu kitapta dil bilgisi + paragraf. Paragraf sorusu az gelecektir, bu yüzden paragraf için ayrı kitap alınmalı.

Yargı'nın bir kitabı vardı ancak bulabileceğinizi sanmıyorum. BilgiSarmal iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı