Paralel evrenlere inanan ve araştıran insanlara bu soruyu sormak istiyorum. Eğer bizler paralel evrenlerin olmadığı bir paralel evrendeysek bu paralel evrenlerin var olduğunu mu yoksa var olmadığını mı gösterir?
Paralel evrenlere inanan ve araştıran insanlara bu soruyu sormak istiyorum. Eğer bizler paralel evrenlerin olmadığı bir paralel evrendeysek bu paralel evrenlerin var olduğunu mu yoksa var olmadığını mı gösterir?
Düşünüyorum da saçma geliyor, anlayamıyorum paralel evrenlerin olmadığı bir paralel evrendeysek hani olduğumuz yer paralel evrense, zaten var olmuş oluyor.
Tam olarak açıklar mısınız lütfen? (Organınızı kullanarak) Paralel evrenlerin olmadığı bir paralel evrende isek zaten içinde olduğumuz eğer bir paralel evrense var olmuş oluyor.
Öncelikle kardeşim, paralel evren bir inanç türü değil. Paralel evren quantum fiziğine göre yapılan çeşitli matematiksel modellemelerle öne atılmış, doğruluğu zayıf, yeni ve spekülasyon olan bilimsel bir teoridir. Sonrasında da tamamen ortalığı trollemek için mi sordun yoksa çok mu uykusuz kaldın bilmiyorum ama paralel evrenlerin olmadığı bir evren dediğin zaman zaten boş küme de alt küme elemanlarını sorgulamış oluyorsun.
Paralel evren dediğin zaman paralel evrenin olmadığı bir paralel evrende değil, teolojinin söylediği güneş merkezli evrende bile bulabilirsin kendini, yavaş, sakin, tane tane düşün .
Verdiğin örnek bile absürt, ben evrime inanan biri olarak primat'ların da nasıl var olduğunu araştırmış bir insanım, var oluşun her halini bilimsel yollarla çözmek ve teoriyi özümsemek için araştırmak şart.