Paralel evrenlerin olmadığı paralel evrende olmak

Paralel evrenlere inanan ve araştıran insanlara bu soruyu sormak istiyorum. Eğer bizler paralel evrenlerin olmadığı bir paralel evrendeysek bu paralel evrenlerin var olduğunu mu yoksa var olmadığını mı gösterir?
Bu nasıl anlatım bozukluğu? Paralel evrenlerin olmadığı bir paralel evren ne demek tam olarak, hani varmışlarda yok gibi mi yapıyorlar?
 
Öncelikle kardeşim, paralel evren bir inanç türü değil. Paralel evren quantum fiziğine göre yapılan çeşitli matematiksel modellemelerle öne atılmış, doğruluğu zayıf, yeni ve spekülasyon olan bilimsel bir teoridir. Sonrasında da tamamen ortalığı trollemek için mi sordun yoksa çok mu uykusuz kaldın bilmiyorum ama paralel evrenlerin olmadığı bir evren dediğin zaman zaten boş küme de alt küme elemanlarını sorgulamış oluyorsun.
Paralel evren dediğin zaman paralel evrenin olmadığı bir paralel evrende değil, teolojinin söylediği güneş merkezli evrende bile bulabilirsin kendini, yavaş, sakin, tane tane düşün 👍 😉.
 
Soru başından sonuna şey gibi olmuş, "abi evrime inanıyorum ama maymunlar nerden geldi?" 🤣 🤣 🤣
Verdiğin örnek bile absürt, ben evrime inanan biri olarak primat'ların da nasıl var olduğunu araştırmış bir insanım, var oluşun her halini bilimsel yollarla çözmek ve teoriyi özümsemek için araştırmak şart.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı