Param Genç Kart Nasıldır?

Makaleler
2
Elimde İninal var fakat adamlar her para yüklediğimde %2 kesiyorlar. İnternette dolaşırken önce bynogame kart'ı gördüm. Biraz daha derine indim ve Param Genç kartı keşfettim. Bence tasarımı bynogame kart'tan daha iyi. Özellikleri de aynı zaten. Fakat aklımda şu sorular var; Alanlar atm'den para yüklerken çeşitli ücretler çektiklerini iddia ediyorlar. Ayrıca atm'den para yüklemek için ise kartı sokmuyor, kart numarasını falan giryormuşuz. Sitesinde yazdığına göre kesinlikle hiç bir ücret almıyorlar ve bütün atm, e-ticaret siteleri ve pos makinelerinde kullanılabiliyor. Kullananlar varsa beni aydınlatabilirler mi şu aldıkları ek ücret konusunda?

İlk olarak karta sahibim ve sorularını cevaplayacağım.

ATM'den para yüklerken evet %1 + 1 TL civarı birşey çekiyor. Yani 10 TL atarsan 1.1 TL falan çekiyor bundan kaçışın yok gerçi Enpara falan almadığın sürece. Sadece belli bankaların ATM'lerinde kartsız giriş yaparsan o zaman %0.2 çekiyor.

İkinci olarak hayır kart numarasını girmek zorunda değilsin, ATM'nin kart girişine direk kartı soksan da olur

Bütün ATM, e-ticaret siteleri ve pos makinelerinde kullanıldığı doğru.

Hiç ücret almıyordan kastıkları İninal'de ki gibi her ay 1-2 TL çekim falan yok, paranı attın mı duruyor, 1 TL bile eksilmiyor.

5 yıldır İninal kart kullanıyorum ve memnunum, para yatırdığın zaman para kesilmesini istemiyorsan İNG Bankası ATM'lerini kullanman lazım.
Param genç kartı bir oyun fuarında verdiler ama hiç kullanmadım. Telefon uygulaması vs güzel.

İninal Kart'da Master Kart logosu var ama Param Kart'da Troy logosu var neredeyse tüm siteler de halen Troy kart geçmiyor.

Yaşınız kaç?
15
5 yıldır İninal kart kullanıyorum ve memnunum, para yatırdığın zaman para kesilmesini istemiyorsan İNG Bankası ATM'lerini kullanman lazım.
Param genç kartı bir oyun fuarında verdiler ama hiç kullanmadım. Telefon uygulaması vs güzel.

İninal Kart'da Master Kart logosu var ama Param Kart'da Troy logosu var neredeyse tüm siteler de halen Troy kart geçmiyor.
Sanırım bu genç kartta yatırılan para geri çekilebiliyor o yüzden işimi görebilir. Steam'da geçmesi yeterli galiba geçiyor.

İlk olarak karta sahibim ve sorularını cevaplayacağım.

ATM'den para yüklerken evet %1 + 1 TL civarı birşey çekiyor. Yani 10 TL atarsan 1.1 TL falan çekiyor bundan kaçışın yok gerçi Enpara falan almadığın sürece. Sadece belli bankaların ATM'lerinde kartsız giriş yaparsan o zaman %0.2 çekiyor.

İkinci olarak hayır kart numarasını girmek zorunda değilsin, ATM'nin kart girişine direk kartı soksan da olur

Bütün ATM, e-ticaret siteleri ve pos makinelerinde kullanıldığı doğru.

Hiç ücret almıyordan kastıkları İninal'de ki gibi her ay 1-2 TL çekim falan yok, paranı attın mı duruyor, 1 TL bile eksilmiyor.
Peki öneriyor musun? benim de yaşım 16 almayı düşünebilirim.

Doğrulamak için soruyorum; İninal 10 TL de 0.20 TL kesiyordu bu kart 10 Tl de 1.1 TL mi kesiyor?

Peki öneriyor musun? benim de yaşım 16 almayı düşünebilirim.
Enpara istiyorsan zaten 18'den büyük olmalısın.

Alabilirsin şahsen ben oldukça memnunum 1000 TL'den fazla para girişi çıkışı yaptım ayrıca müşteri destekleri 7/24 yani gecenin 3'ünde yazmıştım cevap alabilmiştim.
Doğrulamak için soruyorum; İninal 10 TL de 0.20 TL kesiyordu bu kart 10 Tl de 1.1 TL mi kesiyor?
Hayır ondan emin değilim o sadece bir örnekti tam detay için sitesine bakabilirsiniz, miktarlar orada yazıyor ama yaklaşık o kadar olabilir olmayadabilir.

Enpara istiyorsan zaten 18'den büyük olmalısın.

Alabilirsin şahsen ben oldukça memnunum 1000 TL'den fazla para girişi çıkışı yaptım ayrıca müşteri destekleri 7/24 yani gecenin 3'ünde yazmıştım cevap alabilmiştim.

Hayır ondan emin değilim o sadece bir örnekti tam detay için sitesine bakabilirsiniz, miktarlar orada yazıyor ama yaklaşık o kadar olabilir olmayadabilir.
Param genç karttan bahsetmiyor muyuz?

ING Bank ATM'lerinden artık yatırılmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı