Param Güvende güvenilir mi?

freek1e

Hectopat
Daha fazla  
i5 10400F satıyorum ve geçen gün birisi aradı. Param Güvende'yle alabilirim dedi. Güveneyim mi bilemedim. Param Güvende ile satarsam alıp parça değiştirip iade edebilirler dendi. İşlemci ve fan da var kutuda. Fanı alıp gönderebilir belki. Bu tarz şüphelerim var. Bundan nasıl korunabilirim?

i5 10400F satıyorum ve geçen gün birisi aradı. Param Güvende'yle alabilirim dedi. Güveneyim mi bilemedim. Param Güvende ile satarsam alıp parça değiştirip iade edebilirler dendi. İşlemci ve fan da var kutuda. Fanı alıp gönderebilir belki. Bu tarz şüphelerim var. Bundan nasıl korunabilirim?
Elden satmak daha güvenli oluyor hocam param güvende sadece alıcı tabanlı satıcı zor duruma düşüyor bazen

Param Güvende hem alıcıdan hem satıcıdan komisyon alıyor bu sisteme geçtiklerinden beri saçma bence, alacak kişiye IBAN'a para iste öyle kargolayayım diyebilirsin.

Korunamazsın bir arkadaşım Param Güvende ile laptop gönderdi içindeki SSD'yi alıp bozuk SSD takıp ürün kusurlu deyip geri göndermişler çok daha büyük bir şey de yapabilirler di SSD ile kaldı Param Güvende kesinlikle ama kesinlikle güvenilmez bir yöntem satıcıyı asla umursamayan bir sistem ve bu durumda ise sarı site hiçbir şekilde hiçbir şey yapmıyor.

Param Güvende alıcıyı koruyan sistem, tavsiye etmem. İşlemciyi bozup da gönderebilir, bilemezsiniz. Belki de işlemciyi hiç göndermez, kargonun dolu gözükmesi adına hiyar gönderir.

Önceden işlemciyi paketlerken videoya falan çeksem her şeyi. Alırken de videoya çeksem. Veya hiç uğraşmayıo yüz yüze mi versem başkasına bilmiyorum. Yüz yüze müşteri bulmam zaman alır gibi.

Önceden işlemciyi paketlerken videoya falan çeksem her şeyi. Alırken de videoya çeksem. Veya hiç uğraşmayıp yüz yüze mi versem başkasına bilmiyorum. Yüz yüze müşteri bulmam zaman alır gibi.
Sıkıntı yaşarsan Sahibinden sorumluluk kabul etmeyip yasal yollara başvurmanı söylüyor. Satıcıdan da komisyon aldığı için kullanılacak sistem değil artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı