Param güvende ile dolandırıldım

Param güvende sisteminde parçaları iade aldığına dair onay vermeden para adama geri gitmez.

100 TL için oyun çeviren adam ve avukat.
Durum bu hocam. Adamı aradığımda bana bunun gibi şeyler söyledi. Bende bırak ayak yapmayı dedim. Bu sefer de yanımda ailem var vs. bir şeyler dedi. Kapattı yüzüme. Yüz yüze olsak yüzüne neler demezdim de telefondan sıkıntı olacağı için hiç hakaret etmedim ama sanki yine de etmişim gibi konuştu.
Param güvende sisteminde parçaları iade aldığına dair onay vermeden para adama geri gitmez.
Evet. Onayı vermedim ama 2 gün içinde onaylamam gerektiği yazıyor.
Müşteri temsilcisi de aynı şeyleri söyledi. Fakat sonunda dolandırılmış olacağım gibi duruyor. Böyle bir iş için mahkemeye kadar götürsem mi olayı diye düşünmekteyim.

Müşteri temsilcisi de aynı şeyleri söyledi. Fakat sonunda dolandırılmış olacağım gibi duruyor. Böyle bir iş için mahkemeye kadar götürsem mi olayı diye düşünmekteyim.

Götürmüyorsan sahibinden.com alıcının haklı olduğunu düşünecektir doğal olarak ve parayı iletecektir. Bu durumda en büyük kabahatli sen olursun.

Kanka 2 gün içinde otomatik olarak onaylıyor. 2 gün içinde halletmen lazım.
Bunu müşteri temsilcisine sorayım. Onlar 7 iş günü içinde başvuru yapmamı ve belge göndermemi istediler. Bu durumda ne olacak diye.
Götürmüyorsan sahibinden.com alıcının haklı olduğunu düşünecektir doğal olarak ve parayı iletecektir. Bu durumda en büyük kabahatli sen olursun.
Ne kabahati hocam ?

Ne kabahati hocam ?

Paranın peşine düşmediğin için sahibinden.com alıcıyı haklı bulur. Alıcı ürün çalışmadı diye sana geri gönderiyor, sen de diyorsun alıcı benim ürünümü değil başka şey gönderdi. Alıcı da ben geleni geri gönderdim diyor. Sen bu durumda şikayetçi olmuyorsan ya paradan vazgeçiyorsun ya da haksız benim diyorsun.

Dediğin gibi oluyor evet. Bu durumda hakkımı aramamış olurum. Kabahatlik bir durum yok burada.

Hocam hakkınızı alabildiniz mi? Peşine düştünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…