"Param Güvende" ile Ekran Kartı Satmak

Sahip olduğum MSI GTX 1060 ekran kartını satmak için ilan oluşturmuştum sahibinden.com üzerinden. Bugün bir alıcı çıktı ve param güvende kullanmak istediğini söyledi, kartı taksitle alacakmış. Ürünün orijinal kutusu hâlâ duruyor, onunla gönderim yapacağım.

Hiç sorun yaşayan oldu mu bu konularda? Kartın kargosu esnasında sıkıntı çıkar mı? Dolandırılır mıyım?

Sahip olduğum MSI GTX 1060 ekran kartını satmak için ilan oluşturmuştum sahibinden.com üzerinden. Bugün bir alıcı çıktı ve param güvende kullanmak istediğini söyledi, kartı taksitle alacakmış. Ürünün orijinal kutusu hâlâ duruyor, onunla gönderim yapacağım.

Hiç sorun yaşayan oldu mu bu konularda? Kartın kargosu esnasında sıkıntı çıkar mı? Dolandırılır mıyım?

Sakın bulaşma o işe ekran kartını çöp eder geri yollar sahibinden de bir şey yapmaz olan sana olur daha önceden böyle bir şey yaşadım.

Elle alım satım dışında ekran kartı veya herhangi bir teknolojik ürün alınmasını satılmasını önermiyorum. Her şey olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı