Param olsa bile almam dediğiniz şeyler

Çünkü vakit öldürmekten başka bir olayı yok benim için. Hiç eksikliğini hissetmiyorum. İçerikler kaliteli olsaydı belki izlenebilirdi. Ha dersiniz ki içeriği sen belirleyip izleyebilirsin, Netflix var; ben zaten kendi evimi kuracak döneme geldiğimde oturup dizi/film de izleyeceğimi sanmıyorum. Belki ayda yılda bir, o da arkadaş ortamının bu amaçla toplandığı zamanlarda :D Şimdi izliyor muyum, izliyorum. Bilgisayar bunu gerçekleştirmem için yetiyor öğrenciyken.

Apple'ın 1000 dolarlık monitör standı.
Tövbe estağfurullah one ya? Bir monitör standı en fazla ne kadar pahalı olabilir normal şartlarda? Bir esprisi vardır umarım. Uçabiliyor olsa yeridir.

Ülkenin şu anki durumuna göre zaten kaliteli ayakkabılar neredeyse o fiyatlardan başlıyor maalesef. Ayrıca parası olup da 600 TL'lik ayakkabı alan birine neden "mal" deme gereksinimi duydunuz? Ya ona göre de sizin beğendiğiniz veya kullanmak istediğiniz pahalı eşyalar bir "mal"ın alacağı şeylerse?

Zengin olduğunuzda ayağınızda 50-100 TL'lik ayakkabı ile gezmeyeceğinizi ikimiz de biliyoruz.
Zaten giydigim ayakkabilar 100-150TL. 500-600TL'lik ayakkabilari satan markalar belli zaten. Puma, Nike vs. Hic birisinin ayakkabi modelini begenmiyorum. Eger bir ayakkabiya 500TL verecek olsaydim gidip Supra alirdim. Millete mal demedim, mallik yaptiklarini belirttim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı