Param olsa bile almam dediğiniz şeyler

Aynı hastalık bende de var. Başkalarına öneriyorum, aldırtıyorum. Hatta kuruyorum. Ama sıra bana gelince almıyorum. Elim varmıyor. Çok tuhaf bir durum. 🤔

Bir de daha sık uğra. Özleniyorsun. 😁
Eksik olma kral:) Vakit buldukça gelmeye çalışıyorum:) Ama böyle söylemen mutlu etti beni çok sağol:)

Valla ben yaşadıklarımdan sonra tavsiye bile edemiyorum ya:) Tamam eskidendi kabul ediyorum ama elim varmıyor tekrar AMD cephesine. Kendimi kirlenmiş olurum gibi hissediyorum eğer kullanırsam:)

• Ubisoft oyunları.
  • Samsung Telefonlar.
  • Diesel kol saatleri.
  • Honda, Renault, Fiat, Citröen araçlar.
  • AMD bileşenleri.
  • Everest.
  • Snopy.
  • Vatan PC alışveriş.

Galiba Iphone X im bile olsa üstünede bunu alacak param bile olsa almam
  • Ubisoft oyunları.
  • Samsung Telefonlar.
  • Diesel kol saatleri.
  • Honda, Renault, Fiat, Citröen araçlar.
  • AMD bileşenleri.
  • Everest.
  • Snopy.
  • Vatan PC alışveriş.
Ne alaka ubisoft oyunları ya bak ben delleniyorum ellerim ayaklarım titriyor beyler bi su getirin. Ubisoftla ne alıp veremediğin var bak Rainbow Six Siegede K/D oranım 0.2 oyun çok zor diyerek gelme.

"Asla Rampage almam" diyordum. Bütçe yetersizliği sebebiyle mecburen Rampage kasa aldım birkaç yıl önce. Yani bu konudan çıkarmamız gereken, büyük konuşmayın. Seve seve alıyorsunuz :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı