Param olsa bile almam dediğiniz şeyler

Hiç AMD kullanmadın mı, diyorum ben de sana. Ryzen konusunda gayet iyiler ancak yok mu o Radeon...
Param olsa da param olmasa da Radeon almam aldırtmam, Alt+Z bastığımda hiçbir zaman menüsünün 10 saniyeden önce geldiğini görmedim (Samsung Evo 860 kullanıyorum.). Gerçi gelse bile adam akıllı çalıştığını da görmedim. Bu sadece basit bir örnek, gerisini sen düşün.
Hiç İntel'in AMD'ye yaptıklarını biliyor musun bilmiyorum ama İntel az çakal değil zamanında AMD anakart üretmek istediği zaman millete yapamazsınız diye tehdit ettiklerini unutmadık. Ayrıca Nvidia ise oyun firmalarına AMD'nin istediği paradan daha az para isteyerek kendileriyle çalışmaya ikna ediyorlar. Bu tarz şeyler bana etik gelmiyor açıkcası he bu demek değil ki İntel yada Nvidia kullanmayacağım kullanacağım fakat fiyatı işime gelirse :D

Kesinlikle almam dediğim şeylere gelirsek sanırım her hangi bir konsol (PS4, XBOX vs), İphone telefonlar, TV'lerde satılan 5 kavanoz bal ve telefonlar 😈😈

Xbox
General Mobile
Tofaş Şahin, Kartal, Doğan
Huawei telefon
Sony telefon
LG telefon
Reeder telefon
Asus telefon

Şimdilik bunlar. Aklıma daha da gelirse yazarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı