S
Silinen üye 275377
Ziyaretçi
Kredi kartı.
Hocam sen ne yaptın böyle [emoji23][emoji23]Zengin koca arayan kız.
He işte işin güzel kısmı ben de full parça AMD kullanıyorum.Şuan Full parça AMD kullanıyorum.
Onlar ufak tefek sorunlar diyorsunuz ama yıllardır çözen eden yok. Madem ufak sorunlar e hadi çözsünler yani çözsünlerde sen de ben de kurtulalım. Ayrıca mobil kısımda hiç yoklar, yani hiç. Belki anca 4. nesil Ryzenlar ve RX 600 serisi ile mobilde bi yere sahip olabilirler.AMD, ekran kartı konusunda da büyük ilerlemeler kaydetti, özellikle de Radeon VII ve RX 5700 serisi ile. Şu anda Intel'i yakaladı. NVIDIA'yı da yapacağı birkaç hamleyle yakalayabilir.
Yazılımsal sorunlar, ileride yapılacak güncellemelerle çözülebilir. Onlar ufak sorunlar.
Pişmanım almayın aldırmayın. İ5 7300 HQHer işlemciden 1 adet alırım ama i5 7. Nesil işlemcilere elimi sürmem. Nefret ediyorum o modellerden.
Yeni isminiz hayırlı olsun . Ribozom sucuğuna ne olduPişmanım almayın aldırmayın. İ5 7300 HQ
Çok belli oluyor ama çaldığınız hemen aklıma geldiBilmem canım sıkıldı kimi taklit etsem dedim gözüme @bilinçli pars 'nı kestirdim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.