Paranın elde durmaması

484169

Hectopat
Bayram alışverişleri vs derken tüm param bitti. 1-2 yıllık harçlığımı, yazın takılırım dediğim parayı daha okul yeni bittiğinde harcadım. Dolabımda neredeyse hiçbir şey yoktu hepsi küçük gelmişti ve aileme yük olmamak için kendi paramla yaptım ve düşündükçe moralim bozuluyor dostlar. Hakkım helal değil umarım bunun sebebi kimse ateşi bol olur. Sizde durumlar nasıl? (yorum kısmında siyaset tartışmayın)

Bu devirde paranın elde durması hata zaten elde ne kadar durursa o kadar alacağınız şey azalıyor sağlık olsun diyelim tez vakitte düzelme dileğiyle.

Hocam şu gibi gidiyor bu devirde bir pantolon 500 600 TL

Kötü bizde de, daha 1 pil alamadık bilgisayara 350-400 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü bizde de, daha 1 pil alamadık bilgisayara 350-400 TL.
Şuan sistemim bozulsa yaptıramam hocam aynı durum.

Hocam şu gibi gidiyor bu devirde bir pantolon 500 600 TL

4 tişört 1 yazlık ceket 1 pantolon aldım hocam 3-3.5k tuttu. Yol param kalmadı yürüdüm vallahi sırf aileme yük olmamak için.

Hocam siz en iyisini yapmışsınız moralinizi bozmayın.
Sağ olun hocam.

Bu devirde paranın elde durması hata zaten elde ne kadar durursa o kadar alacağınız şey azalıyor sağlık olsun diyelim tez vakitte düzelme dileğiyle.
İnşallah hocam.

Hocam keşke benim gibi küçük bir şehirde yaşamanız her şeyi var ve ucuz mesela burada bir tişört 200 300 yarı fiyatına.

Hocam keşke benim gibi küçük bir şehirde yaşamanız her şeyi var ve ucuz mesela burada bir tişört 200 300 yarı fiyatına.

Hocam memleketim bartın nüfus 200k ama oradaki kuzenlerimden aldığım bilgiye göre yapacağım alışveriş aynı fiyata denk geliyor, hatta orada bir tişört 350-400 iken İstanbul'da 100-120 lira civarlarınd. LCW ve DeFacto üzerinden yaptım.

Durumlar ülkedeki çoğu vatandaşta aynı maalesef. Benim de yeni bir klavyeye ihtiyacım vardı mecburen kendi harcliklarimdan aldım içim çok acıdı alırken uzun zamandır biriktirdigim paraydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…