Paranız olsa ne yapardınız?

Evin genel ihtiyaçlarını alırım. ETS ameliyatı olmak isterdim gerçi olacağım bu ay. En sevdiğim yiyecek patates ve kola alırım. Bunların dışında ihtiyacım yok gibi duruyor.

Tam sen patates yersin diyecektim kendin eklemissin.

İşe başladınız. Maaşınızla neler yaparsınız? İhtiyaçlarınız veya almak istediğiniz şeyler ne olurdu?

Bilgisayar alırdım, direksiyon seti de alıp ETS 2 uzun yol yapardım. Hep hayalimdi, inşallah nasip olur bir gün.

Çocukken oynayamadık, büyüyünce de oynayamayacağız desene.

Bilgisayar alırdım, direksiyon seti de alıp ETS 2 uzun yol yapardım. Hep hayalimdi, inşallah nasip olur bir gün.

Çocukken oynayamadık, büyüyünce de oynayamayacağız desene.

Maalesef öyle oluyor. Gece 11'de işbaşı yaptım sabah 7'de çıktım. Birazdan uyuyup tekrar o döngüye gireceğim.

Hem okuyup (üniversite) hem çalışıyorum
Muhasebe okuyorum ve ofiste çalışıyorum yazları. Şu an da şu sayılarla boyama işine merak sardım ondan aldım ilk maaşımla şimdilik bu kadar, bayağı sardı eğlenceli geçiyor, akşam işten gelince oturup boyamak zevkli geldi.

İşe başladınız. Maaşınızla neler yaparsınız? İhtiyaçlarınız veya almak istediğiniz şeyler ne olurdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…