Paranız olsa ne yapardınız?

İşe başladınız. Maaşınızla neler yaparsınız? İhtiyaçlarınız veya almak istediğiniz şeyler ne olurdu?

Bilgisayar alırdım, direksiyon seti de alıp ETS 2 uzun yol yapardım. Hep hayalimdi, inşallah nasip olur bir gün.

Bilgisayar toplayacak olanlara bir tavsiye vermek istiyorum. 3 maaşım ile RTX 3060'lı bir sistem topladım. İşimi çok rahat görüyor. Sürekli mesai yaptığım için bilgisayarı kullanmaya vaktim bile olmuyor. Eğer memur değilseniz ve hafta sonu tatiliniz yoksa bilgisayar almayı bir süre düşünmeyin.

Çocukken oynayamadık, büyüyünce de oynayamayacağız desene.

Bilgisayar alırdım, direksiyon seti de alıp ETS 2 uzun yol yapardım. Hep hayalimdi, inşallah nasip olur bir gün.

Çocukken oynayamadık, büyüyünce de oynayamayacağız desene.

Maalesef öyle oluyor. Gece 11'de işbaşı yaptım sabah 7'de çıktım. Birazdan uyuyup tekrar o döngüye gireceğim.

Hem okuyup (üniversite) hem çalışıyorum
Muhasebe okuyorum ve ofiste çalışıyorum yazları. Şu an da şu sayılarla boyama işine merak sardım ondan aldım ilk maaşımla şimdilik bu kadar, bayağı sardı eğlenceli geçiyor, akşam işten gelince oturup boyamak zevkli geldi.

İşe başladınız. Maaşınızla neler yaparsınız? İhtiyaçlarınız veya almak istediğiniz şeyler ne olurdu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı