Paranormal anılarınızı anlatın

Bu gece uyuyamamıştım ve saat 4-5 arasında gece kendi kendime yatakta dönerken sürekli PSU'nun diid diit dit gibi sesler çıkarttığını duydum ara ara, ben in cin şeytandır dedim döndüm arkama yattım.

Knk anlatığın hikaye benim . konumda bir videoda anlatılıyor.
Kanka zaten ordaki olaya gönderme yaptım.
Anlayana anlamıştı zaten.

Ayrıca bu mesaj 4chan adlı forumdaki 2015 tarihinde açılan bir konunun altına gelen bir mesajdır. Ha ayrıca olay gerçektir.

Güzel bir kopyala yapıştır.

Güzel bir kopyala yapıştır.
Aslında tam da kopyala yapıştır değil. Bazı yerler forumda banlanmama sebep olacak cümleler içeriyordu. Ben de bunun biraz daha banlanmamaya müsait olmayan haline çevirdim.

Paranormal olmasa da komik

Küçükken odamda oyun oynarken hemen karşıda babamların odası vardı ve iki odanın kapıları açıktı. Karanlık bir insan şeklinde bir şey görmüştüm gözleri elmas gibi parlıyordu, göz göze geldiğimizde tek eli komodinin başlığındaydı. Koşarak babamların yanına gitmiştim, odaya gittik beraber baktık ama hiçbir şey yoktu. Zaten camlarda demir parmaklık olduğundan dolayı hırsızın girme ihtimali %0'dı. Yaklaşık 2 ay kaldık o evde, gündüzleri bile ışığı açıyorduk çok karanlık bir evdi. Başka eve taşındıktan sonra geceleri uyanıp yatağıma yaslanıp birileriyle konuşuyordum. Bir süre sonra kendiliğinden geçti bu durum fakat o zamanlarda bu olaydan korkmamıştım. Aklım hala gözleri elmas gibi parlayan şeyin ne olduğunda.

Yakın zamanda olan pek korkunç değil ama tuhaf & paranormal bir olay var.
Çok popüler ve her zaman dolu olan bir kafe & bar tarzı bir yer var ve tatil olmayan günler sürekli dolu olur hiç bir zaman boş olmaz bir gün 6 saatlerinde (akşam) yürüş yaparken barın boş olduğunu gördüm camdan ve içeri girmeye karar verdim, içeri girdiğim de ne bir çalışan ne de bir müşteri vardı ancak mutfak lambaları dahil olmak üzere her yerin lambaları açıktı. Sanki aniden terk edilmişti. Masada çerezler ve patlamış mısırlar vardı. Oturup patlamış mısır eşliğinde birinin gelmesini bekledim 10-15 dakika. Kimse gelmedi bende girilmesi yasak olan yönetici ve çalışan odalarına girdim ve tabii ki oralar da boştu ancak ışıklar yanıyordu. En sonunda sıkılıp çıktım mekandan. Sonraki gün tekrar geldim ve diğer günler gibi doluydu. Neden o gün öyle bir ölüm sessizliği olduğunu çözemedim.

Dipnot: Uydurma, sallamasyon, kopyala yapıştır, mantıksız vb. diyen arkadaşlar hayatında hiç İsviçre barlarını görmemiştir (her zaman, doludur tatil günleri hariç) .

Bir kaç sene önce ailemin işlettiği bir kafe vardı ve kafede gece vakti saat 1 gibi eve geçmeden önce babamla oturmuş çerezlerle birlikte sohbet ederken uzaktan eskiden kafemizde çalışmış ve benimle yaşadığı bir husumet yüzünden işine son verdiğimiz bir kızın kafeyi izlediğini fark ettim ve babama söyledim ama babam orada birisi olmadığını söyledi hava karanlıktı görmemiştir bence ya da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…