Parasını düşünmeden sistem toplama

Bütçe
Sınırsız
87 tane Bitcoin var ama site aylık 10 tane çekebilirsin diyor. Akrabalara falan dağıtacağız, babama kendime aldığım sistemi alacağım çünkü babamın PC de Core 2 Duo E7400 var. Yani ben siteye pek güvenmiyorum çünkü sertifikası bile yok 1-2 tane çekebilsem bile müthiş olur. Aklımızda tüm akrabaları aynı mahalleye taşımak var bir de hayallerimi gerçekleştireceğim.

Şaka ise komik değil.

87 tane Bitcoin var ama site aylık 10 tane çekebilirsin diyor. Akrabalara falan dağıtacağız, babama kendime aldığım sistemi alacağım çünkü babamın PC de Core 2 Duo E7400 var. Yani ben siteye pek güvenmiyorum çünkü sertifikası bile yok 1-2 tane çekebilsem bile müthiş olur. Aklımızda tüm akrabaları aynı mahalleye taşımak var bir de hayallerimi gerçekleştireceğim.
34.612.959,43 TL'niz var.

Hocam tüm Technohat'a sistem alırsınız artık.😀 bir anda milyoner oldunuz. Gerçekten Türkiye'deki zengin kişilerdensiniz artık. Hocam hadi villa alın artık.

Bence yalan hala inanmıyorum.
Bir anda o kadar Bitcoin'i olamaz 2012 de falan aldıysa Bitcoin şimdi fırlamadiki kaç yıldır binlerce dolar ediyor.

Bence yalan hala inanmıyorum.
Bir anda o kadar Bitcoin'i olamaz 2012 de falan aldıysa Bitcoin şimdi fırlamadiki kaç yıldır binlerce dolar ediyor.
Aynen hocam.

1613841117195.png

Şu görsel konunun özeti gibi. Çok komik ölüyorum. 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı