@cumali_032 forumda yazdığım hiçbir kelime için pişman değilim, pişman da olmadım. Belki arkadaş benden birkaç şey kapabilirse kendisi için iyi olur. Daha da uzatmaya niyetim yok, uzatmayacağım.
Hocam ciddi bir sıkıntınız var doktora görünün bence açtığınız bütün konular saçma ve anlamsız tanımadığın birine sebepsizce sallayıp bir de bunu konu açarak anlatman bile sıkıntını belli eder.
"Okulu goriller bassa ne olur" konusundan sonra gördüğüm en komik olmayan konu olabilir.
Veya vazgeçtim okulu gorillerin basması daha komik.
@Tuğra Akın ya mesele o değil, açsın. Belki benim de ondan öğrenebileceğim şeyler olabilir. Bir sabah foruma giriyorum, etiketlendi bildirimini görüyorum. Konuya giriyorum, saçma sapan bir konu.
@Tuğra Akın ya mesele o değil, açsın. Belki benim de ondan öğrenebileceğim şeyler olabilir. Bir sabah foruma giriyorum, etiketlendi bildirimini görüyorum. Konuya giriyorum, saçma sapan bir konu.
Eleştiri mantıklı ve açıklayıcı olduğu sürece zaten sıkıntı yok ama yapay zekaya bir resim çizdirerek
"Parasız erkek burada bekliyor, parasız erkek eleştimeyi bekliyor, beni takip ediyor" gibi saçma bir anlatım şekli ile eleştiri bile denemeycek bir yazı yazmış.
Ben herhangi bir firmayı savunmam, tarafsız yaklaşırım. Firmanın hizmetinden şu ana kadar memnunum. Başkasının altyapısı sorunlu olabilir, başkasınınki kaliteli olabilir. Olayı uzatmaya gerek yok.