Parayı uzun vadede hangi döviz biriminde tutulmalı?

182290

Kilopat
Bir miktar parayı dövizde tutmayı düşünüyorum, 4-5 yıl süre için. Parayı Dolar da mı yoksa Euro da mı tutmak daha mantıklı? Esas amacım paranın değer kaybetmemesi ama kar yaparsam da zararı olmaz tabi.

4-5 yıl gibi bekleyeceksen altın alman senin için daha iyi olabilir. Ama yine de sen bilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam uzun vade de dolar ve euro'ya şu an yatırım yapılmaz. Cumhurbaşkanının verdiği haberden sonra düşeceğini düşünüyorum. Altın uzun vade de daha uygun olur.
Size katılmıyorum, piyasalar artık hep aynı haberi duymaktan sıkıldığı için cumhurbaşkanı enerji dediği anda ters tepki ve -%1'den direkt olarak +%0.71 yükseldi. 4-5 yıllık süreç için en mantıklı yatırım altın olacaktır. Çünkü Ons ve dolar aynı anda yükseldiğinde 2 kat kazanmış olursunuz.

Size katılmıyorum, piyasalar artık hep aynı haberi duymaktan sıkıldığı için cumhurbaşkanı enerji dediği anda ters tepki ve -%1'den direkt olarak +%0.71 yükseldi. 4-5 yıllık süreç için en mantıklı yatırım altın olacaktır. Çünkü Ons ve dolar aynı anda yükseldiğinde 2 kat kazanmış olursunuz.
Altında swap faizi var mıydı şu an?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı