Parayla para kazanmanın lale devri

%43 faizin hatta %50 KKM hesabında anlamını yitirdiğini veya yitireceğini görmek bence şimdiden mümkün gibi. KKM de dövizin artışı faizin getirisinden yüksek olduğunda 1TL bile faiz ödemiyor diye biliyorum. Bu doğrultuda faizin anlamlı olabilmesi için önemli ölçüde dövizin artışından yüksek olması gerekmekte

KKM.png

Bu haberi görmüştüm. Kötü olan ise KKM hazineden merkez bankasına devredilmişti. Merkez Bankası ise bu ödemeleri gerçekleştirmek için bol bol para basacaklar yani enflasyonu yükseltecekler. Gelecekte bunu halktan hangi yollar ile alırlar bilmiyorum. 🙂 Zora girmemek için KKM ödemelerinde bile oynama yapabilirler.

@ytwitchan

Hazine ve Maliye Bakanlığı'da böyle bir açıklama yapmış. Hangisine inanırsınız artık orası size kalmış. 😂 Ben ilk habere inanmayı tercih ediyorum.

"
Bloomberg International Londra muhabiri Kerim Karakaya imzası ile dün akşam saatlerinde yayımlanan Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek’in bir grup yatırımcı ile toplantısının içeriğine ilişkin haberin tüm unsurları masa başı, uydurma bir haberdir.

Aksine; Kur Korumalı Mevduata ilişkin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek “TL cinsi enstrümanları cazip hale getirmeye devam edeceğiz. Bu çerçevede Kur Korumalı Mevduat’ta stopaj desteğini yıl sonuna kadar uzatıyoruz.” açıklaması yapmıştı.

Ancak, ilgili muhabire haberin yazım sürecinde bilgilerin doğru olmadığını bildirmemize rağmen “Bakanlık yorum yapmadı.” ifadeleri ile gerçek dışı, yalan haberini ısrarla yayımladığı görülmüştür.

Bu çerçevede; Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten bizzat duymadığınız yönlendirmeli, dedikodu tarzı, masa başı kurgulanan, art niyetli haberlere lütfen itibar etmeyiniz. "

Bu haberi görmüştüm. Kötü olan ise KKM hazineden merkez bankasına devredilmişti. Merkez Bankası ise bu ödemeleri gerçekleştirmek için bol bol para basacaklar yani enflasyonu yükseltecekler. Gelecekte bunu halktan hangi yollar ile alırlar bilmiyorum. 🙂 Zora girmemek için KKM ödemelerinde bile oynama yapabilirler.

Çok detay gibi görünebilir fakat kamu bankasında 10milyon TL için KKM yapan birisine dün merkez bankası satış kuru 26.0850 olmasına rağmen 26.1045 olarak belirlemişler. Söylediğine göre daha önce merkez bankası satış kurunun ya çok az miktar altında ya da eşit oluyormuş. Hı 10milyon TL için 3 ay sonra ne kadar bir para kaybettiriyor bu 8bin TL gibi. Belki bu para miktarı için önemsenmiyebilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı