Parça değişimi yapılabilir mi (MSI GE70-2PEi781B Apache Pro) ?

zaten MSI GE70-2PEi781B Apache serisi normal düzeylerin üstünde bir bilgisayar olduğu için parça değişikliği aklına bile gelmeyecektir :D sadece 1 adet ssd eklenebilir ama ekran kartında sorun yaşayacağını düşünmüyorum NVIDIA GeForce GTX 860m-2GB GDDR5 VRAM pek küçümsenecek bir ekran kartı değil :D

zaten MSI GE70-2PEi781B Apache serisi normal düzeylerin üstünde bir bilgisayar olduğu için parça değişikliği aklına bile gelmeyecektir :D sadece 1 adet ssd eklenebilir ama ekran kartında sorun yaşayacağını düşünmüyorum NVIDIA GeForce GTX 860m-2GB GDDR5 VRAM pek küçümsenecek bir ekran kartı değil :D

Kardeşim onu bende biliyorum ama illaki bi yerden sonra değişime ihtiyaç duyulacak, ekran kartını değiştirip değiştiremem önemli benim için.

Kardeşim onu bende biliyorum ama illaki bi yerden sonra değişime ihtiyaç duyulacak, ekran kartını değiştirip değiştiremem önemli benim için.
Emin ol 900m serisini beklemen gerek. Ayrıca 900m serisi geldiğinde belki değiştirilebilir olur. Zaten yükseltmeye gerek duymazsın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı