Parça önerisi

CS:GO için en önemli parça işlemcidir.
9. nesil i9, 10. nesil Intel i7 veya i9 olabilir.
Ryzen 3600x ve üstü olabilir.
Diğer bileşenleri, bu donanımlara uygun şekilde, canınızın istediği şekilde seçebilirsiniz.
Hocam siz ne yaptınız bari XEON deseydiniz :D.
Arkadaşlar, CS:GO, Valorant, Zula oyunlarını donmadan oynamak için parça önerisi istiyorum. Bütçemi söylemeyeceğim sadece parça önerisi istiyorum.
Sana şunu söyleyeceğim güncel olan herhangi bir bilgisayar CS:GO oynatır.
3000TL ile bile APU sistem ile CS oynarsın.

Arkadaşlar şakanın suyunu çıkartmayalım, arkadaş muhtemelen bilgisiz biri. Lütfen yapıcı öneriler yapın.

@222744
240 Hz bir monitör ile CS:GO oynuyorum. Doğal olarak 240 FPS altına düşmeyen bir sisteme ihtiyacım var. Intel i7 9700 ile bazı haritalarda 240 FPS altına düşüyorum ve ekranda donmalar yaratıyor. Önerdiğim parçalar, benimkine benzer sorunlar yaşamaması içindir.

Bütçe belli olmadığı sürece öneri yapmanın faydası yok. Ayrıca ne önerelim? Sadece ekran kartı değişimi olunca darboğaz olabilir. İşlemci değişimi mantıksız olabilir. RAM gerekli mi? Kısaca bu konunun bir faydası yok. Bütçe sınırsızsa;

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı