flaxiuS Kilopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 754 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2018 #1 Zaman aralıklarıyla bilgisayar parçası alacağım sizce hangi parçadan başlamalıyım ? 600 TL elimde var.
Zaman aralıklarıyla bilgisayar parçası alacağım sizce hangi parçadan başlamalıyım ? 600 TL elimde var.
flaxiuS Kilopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 754 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2018 #3 Silinen üye dedi: Kasa ve PSU veya depolama birimlerinden başlamalısınız. Genişletmek için tıkla... Elimde 1 TB Harddisk var.
Silinen üye dedi: Kasa ve PSU veya depolama birimlerinden başlamalısınız. Genişletmek için tıkla... Elimde 1 TB Harddisk var.
W Wero Ziyaretçi 5 Ekim 2018 #4 flaxiuS dedi: Elimde 1 TB Harddisk var. Genişletmek için tıkla... O zaman kasa ve PSU'dan başlayın.
O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 5 Ekim 2018 #5 Silinen üye dedi: O zaman kasa ve PSU'dan başlayın. Genişletmek için tıkla... Dolar fırladı fırlayacak işlemci gibi daha önemli bileşenlerden başlasa daha iyi olmaz mı?
Silinen üye dedi: O zaman kasa ve PSU'dan başlayın. Genişletmek için tıkla... Dolar fırladı fırlayacak işlemci gibi daha önemli bileşenlerden başlasa daha iyi olmaz mı?
W Wero Ziyaretçi 5 Ekim 2018 #6 oldbutgold10 dedi: Dolar fırladı fırlayacak işlemci gibi daha önemli bileşenlerden başlasa daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Önemli şeylerden başlarsa kasayı tamamlayana kadar güncel parçalardan mahrum kalacaktır.
oldbutgold10 dedi: Dolar fırladı fırlayacak işlemci gibi daha önemli bileşenlerden başlasa daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Önemli şeylerden başlarsa kasayı tamamlayana kadar güncel parçalardan mahrum kalacaktır.
O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 5 Ekim 2018 #7 Silinen üye dedi: Önemli şeylerden başlarsa kasayı tamamlayana kadar güncel parçalardan mahrum kalacaktır. Genişletmek için tıkla... Sistemi toplayana kadar dolar artınca zaten bütçesine göre parça bulamayacak büyük ihtimal yine aynı parçayı alacak.
Silinen üye dedi: Önemli şeylerden başlarsa kasayı tamamlayana kadar güncel parçalardan mahrum kalacaktır. Genişletmek için tıkla... Sistemi toplayana kadar dolar artınca zaten bütçesine göre parça bulamayacak büyük ihtimal yine aynı parçayı alacak.
kemalilcee Hectopat Katılım 10 Şubat 2018 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2018 #8 Doların 12 Ekim'de düşeceğinin garantisini veriyorum. 5.60'a kadar düşer. Biraz bekle derim.
O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 5 Ekim 2018 #9 kemalilcee dedi: Doların 12 Ekim'de düşeceğinin garantisini veriyorum. 5.60'a kadar düşer. Biraz bekle derim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kemalilcee dedi: Doların 12 Ekim'de düşeceğinin garantisini veriyorum. 5.60'a kadar düşer. Biraz bekle derim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mrtcN0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 1.487 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2018 #10 kemalilcee dedi: Doların 12 Ekim'de düşeceğinin garantisini veriyorum. 5.60'a kadar düşer. Biraz bekle derim. Genişletmek için tıkla... Sebep ?
kemalilcee dedi: Doların 12 Ekim'de düşeceğinin garantisini veriyorum. 5.60'a kadar düşer. Biraz bekle derim. Genişletmek için tıkla... Sebep ?