Parça parça PC toplama

Merkez Bankası'na güvenenler var mı yahu :LOL::LOL: Karşılıksız para basana nasıl güvenilir :D Umarım MB'den kastınız Merkez bankasıdır :kararsız:
Yok hocam Megabayt belirliyor çünki doları. MB sizce bu konuyla alakalı olunca ne anlamda kullanmış olabilirim ? Biraz mantıklı olun.

Şu anki pencereli kasa furyasının gecelek 5-6 yılda biteceğini sanmıyorum. Ayrıca yeni kasa çıksa nolacak? Alınca sana ekstra performans mı vermiş oluyor?
Ben arkadaşın eski kasa derken içindeki parçalarla beraber eski bir PC kastettiğini düşünüyorum. Şimdi eski bir tane idarelik al , sonra paranı biriktir direk toplu topla. Anlamında.

Şu anki pencereli kasa ....
Geçmez ahh ahh geçmez. Ben 2004 senesinde aldım o pencereli kasalardan :D Gaza gelip, şekline de tav olup özel olarak getirtmiştim. Bir işe yaradı mı derseniz tabi yaramadı. Şu anda kullandığım kasa da pencereli ama onu seçmedim bile, penceresizini o anda bulamadım :(

Eğer isterse ileride pencereli kasa alır.
Sana yorum yapmayacağım artık. Anlama güçlüğün var.

Ben arkadaşın eski kasa derken içindeki parçalarla beraber eski bir PC kastettiğini düşünüyorum. Şimdi eski bir tane idarelik al , sonra paranı biriktir direk toplu topla. Anlamında.
O da değil de ilk önce kasa ve PSU alsın. İsterse onları değiştirme imkanı daha kolay. Bir işlemci veya ekran kartı değişmek o kadar kolay bir şey değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı