Merkez Bankası'na güvenenler var mı yahuSen MB'misinde garanti verebiliyorsun ?
Merkez Bankası'na güvenenler var mı yahuSen MB'misinde garanti verebiliyorsun ?
Merkez Bankası'na güvenenler var mı yahuKarşılıksız para basana nasıl güvenilir
Umarım MB'den kastınız Merkez bankasıdır
![]()
Doların 12 Ekim'de düşeceğinin garantisini veriyorum. 5.60'a kadar düşer. Biraz bekle derim.
Yok hocam Megabayt belirliyor çünki doları. MB sizce bu konuyla alakalı olunca ne anlamda kullanmış olabilirim ? Biraz mantıklı olun.Merkez Bankası'na güvenenler var mı yahuKarşılıksız para basana nasıl güvenilir
Umarım MB'den kastınız Merkez bankasıdır
![]()
Eğer isterse ileride pencereli kasa alır.Şu anki pencereli kasa furyasının gecelek 5-6 yılda biteceğini sanmıyorum. Ayrıca yeni kasa çıksa nolacak? Alınca sana ekstra performans mı vermiş oluyor?
Ben arkadaşın eski kasa derken içindeki parçalarla beraber eski bir PC kastettiğini düşünüyorum. Şimdi eski bir tane idarelik al , sonra paranı biriktir direk toplu topla. Anlamında.Şu anki pencereli kasa furyasının gecelek 5-6 yılda biteceğini sanmıyorum. Ayrıca yeni kasa çıksa nolacak? Alınca sana ekstra performans mı vermiş oluyor?
Geçmez ahh ahh geçmez. Ben 2004 senesinde aldım o pencereli kasalardanŞu anki pencereli kasa ....
Dolar'ı etkileyen en önemli faktöre FED yani Amerikan Merkez Bankasıdır.Yok hocam Megabayt belirliyor çünki doları. MB sizce bu konuyla alakalı olunca ne anlamda kullanmış olabilirim ? Biraz mantıklı olun.
Sana yorum yapmayacağım artık. Anlama güçlüğün var.Eğer isterse ileride pencereli kasa alır.
O da değil de ilk önce kasa ve PSU alsın. İsterse onları değiştirme imkanı daha kolay. Bir işlemci veya ekran kartı değişmek o kadar kolay bir şey değil.Ben arkadaşın eski kasa derken içindeki parçalarla beraber eski bir PC kastettiğini düşünüyorum. Şimdi eski bir tane idarelik al , sonra paranı biriktir direk toplu topla. Anlamında.
Yani bencede en mantıklısı olur.O da değil de ilk önce kasa ve PSU alsın. İsterse onları değiştirme imkanı daha kolay. Bir işlemci veya ekran kartı değişmek o kadar kolay bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.